Flash την Ελληνική ρομ στο Xiaomi Mi6 sagit (για πρώτη φορά)
- Οδηγός
-
-
μηπως πρέπει να περιμένεις λίγο;
Πόση ώρα σε έχει στο περίμενε; -
-
-
οκ
τωρα προσεξα οτι οταν είμαι στο TWRP το κινητο φαινεται μεσα απο τα windows και μπορω να περασω τη rom, οποτε παει αυτο.
μεσα απο το φορουμ διαβασα οτι Factory reset από το TWRP κάνεις επιλέγοντας τα Dalvik art cache + data + cache. οποτε παει και αυτο.
περιμενω να κατεβει η 7.10.12 και θα το δοκιμασω (αργει η ατιμη).
σε περιπτωση που και αυτο αποτυχει μετα προχωραω σε εγκατασταση της official συμφωνα με τον παρακατω οδηγο ?
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
-
λοιπον εχουμε και λεμε
rom 7.10.12 το ιδιο με την προηγουμενη, πευτει σε bootloop.
προσπαθησα να περασω την official με το miflash και στη διαρκεια μου εβγαλε το εξεις error:
Unspecified error(0x80004005: FAILED(remote: Requested download size is more than max allowed
τη rom που προσπαθησα να περασω την κατεβασα απο το επισημο site
Xiaomi MIUI Official Forum
και συγκεκριμενα κατεβασα την εξης:
★ Xiaomi Mi 6 Latest Global Stable Version Fastboot File Download
υπαρχει καμια ιδεα ??? -
Ο/H arkoydiaris έγραψε:
υπαρχει καμια ιδεα ???
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Για δοκίμασε αυτό, αφού μας ανεβάσεις αυτό που σου ζήτησε ο @Bodai -
Παίδες επειδή με παίδεψε και εμενα το bootloop του mi6 όταν περνούσα την δική μας στην δική μου περίπτωση η λύση ήταν να κάνω format data-> reboot to recovery -> reboot to system και μετά το κινητό ανοίγει κανονικά. Δοκίμασε το φίλε μου @arkoydiaris .
-
Το bootloop το είχα πάθει και εγώ η λύση ήταν factory reset (διαγραφή τα πάντα από τον εσωτερικό χώρο) και όχι dalvick ,case,data μετά επανεκκίνηση στο twrp recovery και εγκατάσταση ρομ.Mi 11i 8/256
-