απο το ιντερνετικό μαγαζί που το αγόρασα μου είπαν ότι και καλά η xiaomi ίσως να το διορθώσει σε μια από τις επόμενες αναβαθμίσεις της ίσως και πότε! Παίζει κάτι τέτοιο ?
Redmi note 4 led notification
-
-
-
απο το ιντερνετικό μαγαζί που το αγόρασα μου είπαν ότι και καλά η xiaomi ίσως να το διορθώσει σε μια από τις επόμενες αναβαθμίσεις της ίσως και πότε! Παίζει κάτι τέτοιο ?
=============== Μαι 21st 2017, 9:55pm ===============
σορυ για την επανάληψη
Από ότι φαίνεται ναι...μπορείς να με βοηθήσεις με διεθνή φόρουμ αν πέσει κάτι στην αντίληψη σου? -
Θα κάνω την έρευνά μου. Εν τω μεταξύ γιατί δεν ξεκλειδώνεις να βάλεις την ελληνική;
-
πωσ γίνεται αυτό?σορυ είμαι λίγο ασχετη
-
Διάβασε λίγο τους οδηγούς να σχηματίσεις μια γνώμη πρώτα γενικά, και εδώ είμαστε
-
αν το κάνω θα χαθούν ρυθμίσεις? Και τι διαφορά έχει από την global edition που φοράει τώρα το τηλέφωνό μου?
-
Θα χαθούν ναι γιατί είναι μια διαδικασία με διάφορα βήματα. Ένα από αυτά είναι το ξεκλείδωμα του Bootloader. Αφού δεν είσαι ιδιαίτερα εξοικειωμένη, άστο προς στιγμήν και το βλέπουμε σε δεύτερο χρόνο.
-
οκ...ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!!!μην με ξεχάσετε!!!
-
-
-
Δες και αυτό, θα σε βοηθήσει να ενεργοποιήσεις το LED σε κάθε εφαρμογή => Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0