Διαφήμιση

Πρόβλημα με lagging

• Πρόβλημα με lagging

Δεν μπορεσα να βρω καποιο αντιστοιχω θεμα στο forum,
      μετα απο 3 σχεδον μηνες χρησης του Redmi Pro με την ελληνικη stable Rom 8.1.2 ξεκινησε η καμερα του κινητου να κολλαει και σε κανονικη ληψη αλλα και σε stereo mode.
      Μετα το κολλημα της καμερας το lagging συνεχιζει σε ολο το κινητο, αν δεν ανοιξω την εφαρμογη της καμερας δεν προκυπτουν απο αλλο lagging. Με επανεκκινηση δεν ελυσα τπτ, με ξαναπερασμα της Rom παλι δεν ειδα καμια αλλαγη.
      Εχετε μηπως τπτ να προτεινετε απο την εμπειρια σας?
      Ψαχνωντας στο φορουμ ειδα μια ελληνικη stable rom που εγινε upload τον μαιο και την εχετε ως fix.
      Εχει διαφορες με την πρωτη 8.1.2?
      Χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας.
    • Κάνε εγκατάσταση την Fixed Version.. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Οκ θα το δοκιμασω και ελπιζω να διορθωθουν τα προβληματα....ευχαριστω πολυ

=============== Μαι 22nd 2017, 9:34am ===============
      Καλημερα, εγκατεστησα την fixed rom αλλα δεν διορθωσε κατι. Οποτε ανοιγεις το προγραμμα της καμερας κατα 80% θα κολλησει και εν συνεχεια θα κολλησει και το υπολοιπο κινητο μεχρι να κλεισεις το προγραμμα και να κανεις clear την cache.....Υπαρχει καποιος τροπος να εντοπισουμε ακριβως απο που προκαλειται το κολλημα?
    • Διαφήμιση
    • Λοιπον ακου εδω τι συμβαινει, κλεινουν οι 6 δυνατοι πυρινες, μενουν οι 4 αδυναμοι ανοιχτοι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, κολλαει ολο το τηλεφωνο, υπερθερμενεται, και μου ερχεται να το πεταξω στον τοιχο κι εγω :P νομιζω με την cm13 δεν ειχα το προβλημα αλλα δυστηχως δεν υπαρχουν sources και δεν δουλευουν τα στοιχειωδη :/ σκεψου ειχα κατεβασει το dpi για να εχω περισσοτερο χωρο στην οθονη και ειχα το ιδιο προβλημα ακριβως παντου ομως οτι και αν εκανα. Ειμαι απογοητευμενος για ακομη μια φορα απο την mediatek αλλα ιδιος απο την xiaomi που δεν εχει δωσει sources κατι που ειναι παρανομο, διοτι το android ειναι opensource :P μεχρι και η vernee και η meizu εχουν δωσει για της συσκευες τους με τους ιδιους επεξεργαστες...ειναι ο μονος λογος που με εχει απογοητευσει η xiaomi
    • Δεν υπαρχει εφαρμογη παρασκηνιου για να κραταει σε λειτουργια ολους τους πυρηνες????? Με αλλαγη ROM υπαρχει περιπτωση να διορθωθει κατι?????
    • εχω ψαξει τα παντα, δυστηχως οχι, η μονη λυση ειναι να πεσουμε ολοι μαζι στην εταιρεια και να ζητησουμε sources μαζι με αρκετα μελη στο xda!!

δοκιμασε με open camera ισως σε καποιες περιπτωσεις λυσει το προβλημα :P