Και όμως, μάλλον παραξενιά/μέτρο ασφαλείας του powershell, δες τρίτο screenshot στις προτροπές. Στο linux θα ήταν ./ (αντίθετη γραμμή)Ο/H Bodai έγραψε:

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαι όμως, μάλλον παραξενιά/μέτρο ασφαλείας του powershell, δες τρίτο screenshot στις προτροπές. Στο linux θα ήταν ./ (αντίθετη γραμμή)Ο/H Bodai έγραψε:
Το ξανάβαλα στο μενού του recovery αλλά όταν πατάω να βρω την rom να την βάλω μου δείχνει μόνο την sd κάρτα μου και λέει ότι στον εσωτερικό χώρο δεν έχει τίποτα ,την έχω όμως στην sdcard απλώς την εγκαθιστώ από εκεί;Ο/H zt654 έγραψε:
γνωστό το θέμα με το φάκελο data. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με την εγκατάσταση.
μου έβγαλε τώρα αφού τελείωσε την εγκατάσταση ένα :Updater process ended with error 7 ,failed to mount /data και από κάτω μου δίνει τις επιλογές :Wipe cache/dalvik ή reboot systemΟ/H zt654 έγραψε:
ναι βέβαια αν την έχεις εκεί ναι.
Πήγα πίσω στο wipe και έκανα wipe factory data και μετά reboot recovery και ακολούθησα την διαδικασία από τον οδηγό και δεν μου έβγαλε κανένα σφάλμα ,τώρα θα το ανοίξω να δω αν πέτυχεΟ/H zt654 έγραψε:
@George Kaggelaris δες το λίγο.
Τα έκανα όλα το κινητό άνοιξε πάλι κανονικά ,μόνο που τώρα έχει ελληνική rom , Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειαΟ/H NasDriver έγραψε: