Redmi Note 3 pro - talk back [SOLVED]
- Διορθώθηκε
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Georgios Kaggelaris γιατι εγω δεν βλεπω Qualcomm QDloader HS-USB 9008 στη διαχείριση συσκευών των Windows παρα μονο το redmi note 3forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37295/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37295/
-
Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή και μπες σε fastboot mode.
Άνοιξε ένα παράθυρο εντολών ως διαχειριστής και δώσε τις παρακάτω εντολές:
cd \
cd adb
fastboot oem edl
Λογικά το κινητό σου θα μπει σε edl και θα αναγνωριστεί σωστά από τον υπολογιστή σου.
Αν όχι μπες στο φάκελο fastboot_edl και δώσε την εντολήedl.cmd
Δες στη διαχείριση συσκευών πως αναγνωρίζεται το κινητό. (Στις θύρες COM θα ψάξεις). -
εχει kedacom drivers Γιώργο... πρέπει να τους αλλάξει
-
A. τώρα το είδα αυτό, πριν είχε ανεβάσει άλλο screenshot.
Πρέπει να αλλάξεις τον Kedacom Driver σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό => Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) -
Οντως εμφανιστηκε το Qualcomm QDloader HS-USB 9008 αλλα αναβοσβηνει κοκκινο το λαμπακι διπλα απο την μπροστινη καμερα.Ειναι καλο αυτο?
-
Ναι αυτό είναι σωστό! Δεν στο έχει αναγνωρίσει όμως σωστά, βλέπω θαυμαστικό.
Έχεις κάνει απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής; -
παλι χαθηκε το Qualcomm QDloader HS-USB 9008 και εμφανιστηκε το android bootloader interface.δεν μπορω να κανω απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής γιατι μου βγαζει την δευτερη εικονα .
-
-
GeorgeKaggelaris απο τον οδηγο ¨Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)" εκανα ολα αυτα που ελεγε και τελικα το προβλημα λυθηκε.Εγκατεστησα την global rom αλλα δεν εχει ελληνικα.Τι μπορω τωρα να κανω γιαυτο?Ευχαριστω και παλι ολους σας για την βοηθεια που μου προσφερατε αυτες τις ημερες.
-
-
εκανα αναβαθμιση και τελικα περασε μεχρι στιγμη στην 8.0.6.0 και δεν εχει ακομα ελληνικα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0