Καλησπέρα στην κοινότητα. Πριν λίγο εκεί που ήμουν στο κινητό ξαφνικά δεν λειτουργούσε το κεντρικο κουμπί και το το αφής απο αριστερά(που κάνεις διαγραφή των εφαρμογών). Το έκανα επανεκκίνηση για να ξεκολλήσει και όταν εμφανιστηκε για να βάλω το pin δεν μπορουσα να επιλέξω κάτι και εσβησε η οθόνη και τώρα δεν αποκρίνεται. Δεν ανοίγει. Το έχω και στον φορτιστή αλλα δεν δείχνει οτι φορτίζει (Μπαταρία είχα)...Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ
Xiaomi MI5 - Ξαφνικά είναι "νεκρό" [SOLVED]
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Δοκίμασες να το βάλεις σε fastboot mode ή recovery mode ?
Αν το συνδέσεις στον υπολογιστή, ανοίξεις το device manager, πως το αναγνωρίζει ? -
-
-
το εμφανίζει ως Qualcomm HS-USB QDLoader 9008(COM10) . Την ελληνική dev ρομ είχα.Δεν θυμάμαι ποιά όμως και δεν μπορώ να το δω. Επίσης δεν μπαίνει σε fastboot. Δοκίμασα volume up +power αλλα τίποτα
-
Αυτό είναι καλό, σημαίνει ότι μπορείς να περάσεις μία official fastboot rom αλλά θα χάσεις ότι έχεις μέσα
Ο οδηγός είναι αυτός ---> Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
Εσύ θες μόνο fastboot rom και μετά συνεχίζεις από το βήμα 9, όπου έχει μπει η συσκευή σε edl mode γιατί εσένα είναι ήδη σε edl mode -
Αρα αν κατάλαβα καλά ξεκινάω απο το βήμα 9 και μετά. Επειδή ειπες ότι θέλω fastboot rom εννοείς οτι πρεπει να κατεβάσω καποια ρομ?
-
-
οκ ευχαριστώ. Θα ενημερώσω όταν τελειώσω την διαδικασία
-
Miflash έχεις κατεβάσει ?
Απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφείς έχεις κάνει ? -
miflash το κατεβασα τώρα αλλά το beta γιατι το κανονικο που είχε δεν το ανοιγε. Το test mode το κάνω τώρα. Είδα που το έγραφε αρχικά Ευχαριστώ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0