pavlidisc ναι αυτό γίνεται και συγκεκριμένα αν ηχογραφώ κάποιο τραγούδι γίνεται αυτό ακούγεται η φωνή του τραγουδιστή αλλά με αλλοιωμένο ηχο....οι υπόλοιποι ήχοι είναι μια χαρά!!
Πρόβλημα με το ηχειο
-
-
-
Ναι είναι ακριβώς το ίδιο δεν αλλαζει κάτι...
-
Φίλτατε...εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι άλλο εκτός των ρυθμίσεων που σου ανέφερα. Ελπίζω πραγματικά να βρεις λύση.
Αντιμετώπιζα ίδιο πρόβλημα με το Rn3 pro που είχα. Και στην ηχογράφηση (όποια ποιότητα και άν διάλεγα) και στον ήχο βίντεο σε θορυβώδη περιβάλλον. Κατά καιρούς έχω δεί στο site παράπονα και για redmi 3 και για redmi 4 και για redmi XYZ.
Όταν το κορυφαίο Mi5s γράφει ήχο σε 96KBps...εσύ με το redmi τί ψάχνεις; Ακούγεται χοντρό αλλά έτσι είναι, δυστυχώς. Προσωπικά την γνώμη μου για την σειρά Redmi την έχω διαμορφώσει και δεν είναι καθόλου καλή. Συμβίωσα με το Redmi Note 3 pro για ένα χρόνο περίπου και είχα την εντύπωση οτι κουσούρια σαν αυτό που αναφέρεις ήταν μόνο δικά του προνόμια. Διαβάζω όμως οτι υπάρχουν σε πολλά Redmi. Και είναι κουσούρια που δυστυχώς δεν τα διαβάζεις σε κανένα review! Το πασίγνωστο Redmi Note 3 pro που έκανε πάταγο ανά τον κόσμο είχε 1000 reviews. Σε κανένα δεν ανέφερε ότι τα fps κατά την λήψη βίντεο σε εσωτερικό χώρο γίνονται 15...ή σε βραδινό 10!
Επαναφορά ρυθμίσεων, αλλαγή rom (αν και φοράς επίσημη οπότε πού να πάς;;;), κλείσιμο το ένα μικρόφωνο, κλείσιμο το άλλο, γύρνα το έτσι, γύρνα το αλλιώς, πάτα εκείνο, ρύθμισε το άλλο...και ίσως βγάλεις άκρη. Ελπίζω πραγματικά να λύσεις το πρόβλημα (που μάλλον δεν είναι μόνο δικό σου)
from my Mi4cΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H iliasch έγραψε:
Μου έχουν πει αν αλλάξω λογισμικό rom φτιάχνει δλδ καταργεί το dsp.... έχετε ιδέα?
-
bodai τα έχω ανεβάσει σε εικόνα σε ποιο πριν απαντήσεις
-
@iliasch
Για να αντιληφθεί ο Bodai ότι αναφέρεσαι σε αυτόν θα πρέπει να βάζεις το παπάκι μπροστά από το nick name δες εδώ: @Bodai το screenshot από την Miui έκδοση είναι πρώτη σελίδα 3 post Πρόβλημα με το ηχειο -
@spideman3
@iliasch το συγκεκριμένο προβλημα είναι πολυδιάστατο απο την άποψη του ότι εξαρτάται απο τόσους πολλούς παράγοντες που είναι αδύνατο να καλυφθούν όλοι ..
Για παράδειγμα (ας αφήσουμε την επεξεργαστική ισχύ μια που πλέον κανένα κινητό δεν πάσχει απο αυτην) θα μπορούσα να σου πω Conflict μεταξύ προγραμμάτων. Οσο περισσότερα προγράμματα χρησιμοποιούμε που έχουν πρόσβαση στα μικρόφωνα της συσκευής τόσο πιο πιθανό είναι να έχουμε προβλήματα..
Ισως σε περιβάλλον χρήσης όπως το δικό σου (όπως μπορώ να το φανταστώ βέβαια) να απαιτείται συχνότερα καθαρισμός Cache & Dalvik/ART Cache..
Και βέβαια πάντα παιζουν και οι rom με τις ρυθμίσεις τους ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες