Καλημέρα και από εμένα!νεο μέλος στην κοινότητα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την καλή δουλειά σε όλους.επιδη ψάχνω να βρω πως να αρχίσω ένα νήμα και ακόμα δεν τα κατάφερα θα γράψω σε αυτό εδώ .ειμαι χρήστης ενός galaxy s7 και iPhone 6 αλλά επιδη πλέον ξενέρωσα με όλα τα πεταμένα λεφτά τόσα χρόνια για τέτοιου είδους συσκευές αποφάσισα την μετάβαση σε xiaomi.και τώρα ερχόμαστε στο ζητούμενο...πια από όλες τις συσκευές να πάρω..μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο redmi note 4 και στο mi 5s.η 800αρα δεν με ενδιαφέρει τόσο γιατί δεν έχω wind αλλά θα την προτιμήσω. Είναι και το redmi pro καθώς και το 4x και έχω αρχίσει να μπερδεύομαι πραγματικά. Οποιαδήποτε βοήθεια σε αυτό το θέμα θα με σώσει πραγματικά γιατί δεν θέλω να κάνω μια αγορά που θα μετανιώσω και μετά θα ψάχνω να πουλήσω το τηλ..αυτό που με ενδιαφέρει είναι το κινητό να είναι futereproof και να έχει υποστήριξη σε updates roms κλπ.αυτος είναι και ο λόγος που με "φοβίζει"η αγορά του note 4. Θέματα κάμερας-φωτογραφίας δεν με απασχολούν καθόλου...καμία συμβουλή σε πιο να επιλέξω τελικά; και συγνώμη εκ των προτέρων για το μάλλον λάθος ποστάρισμα
Αγορά Συσκευής
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα