Διαφήμιση

Αγορά Συσκευής

• Καλημέρα και από εμένα!νεο μέλος στην κοινότητα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την καλή δουλειά σε όλους.επιδη ψάχνω να βρω πως να αρχίσω ένα νήμα και ακόμα δεν τα κατάφερα θα γράψω σε αυτό εδώ .ειμαι χρήστης ενός galaxy s7 και iPhone 6 αλλά επιδη πλέον ξενέρωσα με όλα τα πεταμένα λεφτά τόσα χρόνια για τέτοιου είδους συσκευές αποφάσισα την μετάβαση σε xiaomi.και τώρα ερχόμαστε στο ζητούμενο...πια από όλες τις συσκευές να πάρω..μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο redmi note 4 και στο mi 5s.η 800αρα δεν με ενδιαφέρει τόσο γιατί δεν έχω wind αλλά θα την προτιμήσω. Είναι και το redmi pro καθώς και το 4x και έχω αρχίσει να μπερδεύομαι πραγματικά. Οποιαδήποτε βοήθεια σε αυτό το θέμα θα με σώσει πραγματικά γιατί δεν θέλω να κάνω μια αγορά που θα μετανιώσω και μετά θα ψάχνω να πουλήσω το τηλ..αυτό που με ενδιαφέρει είναι το κινητό να είναι futereproof και να έχει υποστήριξη σε updates roms κλπ.αυτος είναι και ο λόγος που με "φοβίζει"η αγορά του note 4. Θέματα κάμερας-φωτογραφίας δεν με απασχολούν καθόλου...καμία συμβουλή σε πιο να επιλέξω τελικά; και συγνώμη εκ των προτέρων για το μάλλον λάθος ποστάρισμα
    • Αν βολευεσαι με 5.15 ιντσες και θες φουλ επιδοσεις, πας σε mi5s
      Αλλιως στο 4x για φοβερες αυτονομιες κ 5.5 ιντσες.. απο επιδοσεις ειναι ελαφρως πανω απο τον μεσο ορο του ανταγωνισμου.. υποψιν ομως οτι ο ανταγωνισμος κοστιζει +150 €
    • Ολα τα μοντέλα που ανέφερες είναι πολύ καλά και σε καλές τιμές πλέον.

Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις μεταξύ redmi note 4/4X με snapdragon και Mi5s/plus.
    • Διαφήμιση
    • Τελικά μάλλον θα πάω στο redmi note 4x...ναι χάνει λίγο σε επιδόσεις(έως πολύ θα έλεγα) αλλά η τιμη του είναι πραγματικά δελεαστική.και όπως είπα παραπάνω η μετάβαση σε xiaomi γίνεται για να βγω από το τριπάκι να δίνω κάθε χρόνο 700 και 800 εύρο για κινητό. Τώρα για παραγγελία αν βρω σε Σκρουτζ και τα υπόλοιπα προϊόντα της xiaomi που θέλω (smart home kits κτλ) θα γίνει από εκεί αλλιώς αν δεν κάνω λάθος το gearbest είναι ότι πιο "ασφαλές" για αγορές.ευχαριστω για την βοήθεια και θα ενημερώσω μόλις πάρω το τηλ για εντυπώσεις και τυχών απορίες...ειδικά στο θέμα smart home θα είναι αρκετές αφού οι περισσότερες εφαρμογές εκεί δεν είναι πλήρως μεταφρασμένες από τα κινεζικά χεχε
    • Χθές το παρήγγειλα εγώ από Bangood. 137+8 ευρώ με Priority Direct Mail Για αποφυγή τελωνείου. Το θεωρώ την καλύτερη λύση. Δες από εκεί.
    • Από που προκύπτει ότι το priority direct mail του bangood γλυτώνεις? Είναι τριγωνική? Δε βρίσκω info στο site τους πέρα του ότι είναι χωρίς tracking!

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Shipment priority direct mail - Banggood Forum, 4ο post. Βέβαια στην επόμενη σελίδα τα "μασάει" λίγο. Χρειάζεται να γίνει μια συγκεκριμένη ερώτηση για τη χώρα μας.
    • Ο/H zt654 έγραψε:

παιδί από εδώ μέσα παρέλαβε κινητό με αυτό τον τρόπο χωρίς τελωνείο αλλά μπορεί να είναι και τυχαίο!
      εγώ είμαι το "παιδί" :)
      Είχα μιλήσει στο chat με bg και με είχαν διαβεβαιώσει πως δεν θα έχω φόρους με την επιλογή Priority Direct Mail (EU direct)
      2 κινητά σε διαφορετικές παραγγελίες έφτασαν με ασφάλεια μέσω NL post
    • Διαφήμιση
    • Μίλησα και εγώ με banggood επειδή με κίνησε την περιεργια η συγκεκριμένη αναφορά του παιδιού για το banggood και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με τα λεγόμενα τους δεν θα έχουμε προβλήματα με τελωνεία και ιστορίες απλός δεν είμαι σίγουρος άμα σε δίνουν και κανένα tracking number μην το χάσουμε το κινητακι. Επισης δεν ξερω με τι σου έρχεται μετά εδώ στην Ελλάδα, σου έρχεται κλασικά με ΕΛΤΑ ή με ACS στο σπιτάκι σου. Τώρα από τα κινητά που ανέφερες προσωπικά θα σε πρότεινα το xiaomi redminote 4x από vickmall καθώς επιλέγεις ότι χρωματακι θέλεις, επιλεγείς την ρομ που θέλεις, η σέλινα σε απαντάει άμεσα σε ότι χρειάζεσαι και τέλος έχεις πάλι τριγωνική μεταφορά ώστε να αποφύγεις το τελωνείο με 3 ευρώ. Τώρα για το κινιτακι είναι πολυ legit , κάλος επεξεργαστής για τα λεφτά ,μπαταριά που δεν πιάνεται, οθόνη πολύ καλή, το build quality εξαιρετικό και η κάμερα για απλή χρίση στα social media άκρως ικανοποιιτικη. Ελπίζω να σε βοήθησα.
      Images
      • 5a3a04463feb4e258176a1bae901e872.png

26,65 kB, 397×363, viewed 69 times