ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
προβλημα αφης redmi 4 pro
-
-
Υπάρχουν αρκετά παιδιά Αθήνα που μπορούν να βοηθήσουν, αλλά κάνε τουλάχιστον τον έλεγχο του bootloader, να ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι η συσκευή, θα γλιτώσει πολύ χρόνο-κόπο
-
απ'οσο ξερω ειναι κλειδωμενο! και απ'οσο εχω καταλαβει πρεπει να κανω αιτημα ν ανοιξει.
=============== Μαι 28th 2017, 11:56am ===============
εχεις καποιον φιλο - γνωστο που μενει κοντα μου και μπορει να βοηθησει? -
Βάλε ένα team-viewer στον υπολογιστή και στείλε μου id & pass σε προσωπικό μήνυμα να το δούμε μαζί
-
τελεια... λοιπον το προσωπικο μηνυμα ειναι εκει πανω που γραφει ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ(ΠΜ) ??
-
Ναι, εκεί είναι...θα είμαι πίσω κατά τις 18:30...έχω κάποιες υποχρεώσεις τώρα
=============== Μαι 28th 2017, 9:33pm ===============
Κατέβασε αυτά τα αρχεία:
MiFlashSetup.msi
MiInst.exe
MiPhone20151028.exe
xdi_1.0.2.exe
καθώς και αυτά
Redmi 4 Prime Latest Global Stable Version Fastboot File Download
Redmi 4 Prime Latest China Developer Version Fastboot File Download
=============== Μαι 28th 2017, 9:42pm ===============
Κάναμε έλεγχο και του bootloader, είναι κλειδωμένος, οπότε θα μας "δυσκολέψει λίγο" στην διαδικασία με team viewer -
Ανέστη πάλι στα Ο.Υ.Κ βρε;
-
-
ωραια, τα κατεβαζω ενα ενα.. ειμαι σε καλο δρομο! @NasDriver πραγματικα σ ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας..
@zt654 σας ευχαριστω και εσας για την βοηθεια σας. αλλα ποια OYK , ειπε να με βοηθησει και επεσε στα δυσκολα.. ελπιζω να μην απογοητευτει
!
-
Ο Ανέστης ο Ο.Υ.Κας έτσι τον λέω γιατί αναλαμβάνει όλο τα δύσκολα!
-
ΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ! ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ @NasDriver ΑΛΛΑΞΑΜΕ ROM ( ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΒΑΛΑΜΕ ) ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ BOOTLOADER ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. ΘΕΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ REDMI 4 PRO/PRIME ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ !
-
@epilektiki Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες ώστε τα μηνύματα να διαβάζονται πιο εύκολα και να είναι σύμφωνα με τους όρους χρήσης
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες