Διαφήμιση

MIUI 9: Πλήθος από νέα χαρακτηριστικά και η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας

• Οκ..εσύ το πήρες στα σοβαρά τώρα. Οπότε να σου απαντήσω και εγώ σοβαρά. ;)

Δηλαδή, το κινητό σου θα σταματήσει να δουλεύει αν δεν πάρει νουγκάτ;
      Φυσικά και αυτό που είπα με τα nightly ήταν απλά χιούμορ και τίποτα άλλο, συγνώμη αν δεν ήταν αρκετά..εμφανές.

Ένα χρόνο μετά που έχει βγεί το νουγκάτ λες.. γιατί, ξέρεις οι αριθμοί είναι σαν τα δίκοπα μαχαίρια. Πόσο έιναι το ποσοστό που έχει αυτή την στιγμή το νουγκάτ, ξέρεις;
      Και να σκεφτείς ότι οι άλλοι δεν έχουν MIUI και to security patch που έχουν μπορεί να είναι και ενός χρόνου παλιό. Το δικό μου είναι 5/5/2017. :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ωραία βάλε kitkat πάλι θα δουλεύει,πάλι άσχετο αυτό δεν είπε κανείς ότι θα χαλάσει
      Το μικρό ποσοστό δικαιολογεί αυτά που λες δηλαδή?Φοβερό επιχείρημα αφού δεν δίνουν όλοι είμαστε μια χαρά με απάντησες εσύ τώρα
      Επίσης το δικό μου είναι 5/5/17 και θα συνεχίσει να είναι και μετά το δικό σου ενημερωμένο αλλά πάλι δεν λέει κάτι αυτό είναι αυτονόητο.Πρέπει όλες οι εταιρείες να δίνουν τις αναβάθμισεις που πρέπει στον ανάλογο χρόνο γιατί αυτό σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις?
    • Δεν το συνεχίζω. Δεν επικοινωνούμε αδερφέ. 8)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • βασικά δεν έχει δικαιολογία

ok βάζει και πράγματα να χαίρεται ο κάθε Ινδός και Κινέζος (θα μου πεις εκεί πουλάει)

το ότι έχει βγάλει 50 συσκευές δε θα έπρεπε να μας απασχολεί εμάς

βλέπω το p8 lite και έχει πάρει τόοοοοσες (ναι και έχει nougat) και εμείς οι φτωχοί με 5.1 (πάλι καλά γιατί με Mtk νομίζω έχουν μείνει στην 5)

και το tvbox μου πετάει με 4.4 αλλά για δες , δεν μπορεί πλέον να μπει το νέο kodi ...... ούτε η miui 15 δε μπορεί να κάνει τέτοια θαύματα , θες δε θες χρειάζεσαι και την κανονική αναβάθμιση

υ.γ. έεεεεχε χάρη που βαριέμαι να το γυρίσω σε lineage
    • O καθένας όπως βολεύεται αγαπητέ μου.
      Αλλά το ξέραμε όμως και από πρίν ότι η Ευρώπη δεν είναι προς το παρόν στις προτεραιότητες της xiaomi.
      Από την άλλη, έχεις χίλια δίκια για την mediatek, εγώ δεν ξανά ακουμπάω κινητό με τέτοιο επεξεργαστή. Να μου κοπεί το χέρι δηλαδή. 8o

• Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Από την άλλη, έχεις χίλια δίκια για την mediatek, εγώ δεν ξανά ακουμπάω κινητό με τέτοιο επεξεργαστή. Να μου κοπεί το χέρι δηλαδή. 8o
      Έτσι. Γιατί και η Xiaomi να σε παρατήσει (τραγικό αυτό με τους MTK) οι XDA θα είναι εκεί ;)
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Alex_MLT έγραψε:

O καθένας όπως βολεύεται αγαπητέ μου.
      Αλλά το ξέραμε όμως και από πρίν ότι η Ευρώπη δεν είναι προς το παρόν στις προτεραιότητες της xiaomi.
      δεν είναι θέμα βολέματος , είναι κάτι που πρέπει να κάνει με τα updates , εκτός αν έχει μπει μόνιμα στο τρυπάκι "εγώ θέλω να πουλάω συσκευές που να τις αλλάζει ο άλλος σε κανά χρόνο με δικές μου πάλι"
      ε κάποια στιγμή θα την πατήσει άσχημα

(καλά το ότι τον έχει κάνει λάστιχο με τα περί Ευρώπης δε το σχολιάζω :P )
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

δεν είναι θέμα βολέματος
      Αυτό πήγαινε για τις 50 συσκευές, όχι για τα updates. :)

Επιτέλους όμως το κατάλαβε και η google και θα αλλάξει ο τρόπος των updates, από την επόμενη έκδοση. :D
      Για να το δούμε και αυτό και πως θα δουλέψει με το τόσο fragmentation που ήδη υπάρχει..

• Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H iJohnnyCash έγραψε:

Υπάρχει περίπτωση το MIUI 9 σε κάποιες εκδοχές της, να μην έχει το Android 7 σαν βάση;;
      ναι (σε κάποιες εκδοχές = σε κάποιες συσκευές)
      Πως γίνεται αυτό; Πως γίνεται μια συγκεκριμένη έκδοση MIUI να αντιστοιχεί σε πολλαπλές εκδόσεις του Android; Τελικά τι ειναι το MIUI;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H iJohnnyCash έγραψε:

Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H iJohnnyCash έγραψε:

Υπάρχει περίπτωση το MIUI 9 σε κάποιες εκδοχές της, να μην έχει το Android 7 σαν βάση;;
      ναι (σε κάποιες εκδοχές = σε κάποιες συσκευές)
      Πως γίνεται αυτό; Πως γίνεται μια συγκεκριμένη έκδοση MIUI να αντιστοιχεί σε πολλαπλές εκδόσεις του Android; Τελικά τι ειναι το MIUI;

;;; τι εννοείς; τώρα υπάρχει 8αρα βασισμένη σε 4.4 , 5 , 5.1 , 6 ,7

Η miui και κάθε εκδοχή άλλων εταιρειών είναι βασισμένες στο android δεν είναι άλλο λειτουργικό. Η εταιρεία παίρνει το stock και free android κι το πειράζει (κυρίως εμφανισιακά).