σορι εχω εναν μικρο υπολογιστη της κοπελας μου που εχει τα w7 θα κανω δουλεια
Redmi Note 4 - Απώλεια ΙΜΕΙ [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Νομίζω ο ίδιος τρόπος ισχύει και για τα Windows 7.
-
σορο μου γραφει κωδικο 10 δεν μπορουν να εκινησουν σε αυτη την συσκευη...τι κανω...
-
Ακολούθησες τις οδηγίες; Απενεργοποίησες τον έλεγχο της ψηφιακής υπογραφής;
-
Ο/H george.var έγραψε:
σορο μου γραφει κωδικο 10 δεν μπορουν να εκινησουν σε αυτη την συσκευη...τι κανω...
-
οχι...σορι ειμαι πολυ ασχετος και σε ευχαριστω για την βοηθεια...πως την απενεργοποιω...
-
Αφού έκανες εγκατάσταση και δεν σου έβγαλε σφάλμα (εκτός από το Code 10 που είναι λογικό), κάνε μια απόπειρα με το Maui μπας και το δει τώρα το κινητό.
-
μπα...παλι τα ιδια λαθοι μοι βγαζει το maui meta moden expecion...μηπως φταιει που δεν εχω απενεργοποιησει την ψηφιακη υπογραφη...
=============== Μαι 28th 2017, 9:45pm ===============
και με το mtk droid tools μετα απο λιγο χανεται η επικοινωνια και κλεινει το προγραμμα...τι να φταιει.. -
Ο/H george.var έγραψε:
μπα...παλι τα ιδια λαθοι μοι βγαζει το maui meta moden expecion...μηπως φταιει που δεν εχω απενεργοποιησει την ψηφιακη υπογραφη...
=============== Μαι 28th 2017, 9:45pm ===============
και με το mtk droid tools μετα απο λιγο χανεται η επικοινωνια και κλεινει το προγραμμα...τι να φταιει..
-
φιλε μου τωρα αλλαξε και μου βγαζει αυτο στο maui meta...connect ap by usb failure sp meta wrapper dll :sp meta api execute failed execute sp meta apl:sp meta connectlnmeta...τι σημαινει...
-
Κάνε ένα print screen και ανέβασε φώτο με το λάθος που σου έβγαλε
-
ναι σβηστο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0