@Mower οι δύο είναι απο τις πλέον κακογραμμένες εφαρμογές, και είναι πολλοί που έχουν προβλήματα όπως και τα δικά σου. Δεν χρησιμοποιώ καμία απο τις δύο αλλα εχω ακούσει ότι οι lite εκδόσεις είναι κατά τι καλύτερες
Xiaomi Mi6
-
-
Εγινε μια προσπάθεια χθες αργά να περάσω την ελληνική από official China αλλά δεν τα κατάφερα δεν μπορούσα να αντιγράψω την rom .θα προσπαθήσω πάλι σήμερα (μετά την δουλειά) με καθαρό μυαλό και αν αντιμετωπίσω πρόβλημα θα φωνάξω για βοήθεια.
Επίσης στην ανάλογη ενότητα η rom για το mi6 είναι η stable ή developer?? -
- Bodai δηλαδη να μην ανυσηχω οτι φταει η συσκευη σε κατι. Το περιεργο ειναι ομωε οτι στο samsung που εχω με την 5αρα android δεν εχω προβλημα με καμια απ της 2 εφαρμογες
- Bodai δηλαδη να μην ανυσηχω οτι φταει η συσκευη σε κατι. Το περιεργο ειναι ομωε οτι στο samsung που εχω με την 5αρα android δεν εχω προβλημα με καμια απ της 2 εφαρμογες
-
Ναι @Mower να μην ανησυχείς. Δεν υπάρχει τίποτα στραβό με την συσκευή σου. Απλά οι 2 αυτές εφαρμογές δεν συνεργάστηκαν ποτέ καλα με Miui
-
Εγινε φιλε. Ευχαριστώ πολυ γι ολη την βοηθεια και σενα και τα υπόλοιπα παιδια. Αν βγει αναβαθμιση της Ελληνικης ρομ θα πρεπει να την περάσω απο το recovery ξανα η θα γινει μεσα αποβτα update της ρομ που εχει σαν μενου
=============== Ιουν 9th 2017, 10:54am ===============
- Καλημερα. Δοκίμασα να μπω στο recovery mode και ειδα οτι εχει εχει περασμένο το TWRP 3.10 με κινεζικα ολα και ασπρο φόντο. Το 3.10.1 με πορτοκαλί φόντο που ειχα περασει για να εγκαταστησω την ελληνικη ρομ χαθηκε μονο του. Μπορω να το περασω ξανά καπως χωρις να χαθούν τα δεδομενα μου?
- Καλημερα. Δοκίμασα να μπω στο recovery mode και ειδα οτι εχει εχει περασμένο το TWRP 3.10 με κινεζικα ολα και ασπρο φόντο. Το 3.10.1 με πορτοκαλί φόντο που ειχα περασει για να εγκαταστησω την ελληνικη ρομ χαθηκε μονο του. Μπορω να το περασω ξανά καπως χωρις να χαθούν τα δεδομενα μου?
-
Μπορείς μέσω fastboot με τις γνωστές εντολές:
fastboot flash recovery twrp_sagit_3.1.1-0_miui-hellas.img
fastboot boot twrp_sagit_3.1.1-0_miui-hellas.img
-
Γιώργο γιατί δεν του λες να αλλάξει απλά το όνομα. Θα μπερδευτεί έτσι με τέτοιο όνομα.
-
απο fastboot το ειχα ξανακανει οταν περασα την ελληνικη ρομ. Απλα με ενδιαφερει να μαθω να μην χαθει κατι απ τα δεδομενα μου γιατι να καθομαι παλι να περναω 30giga δεδομενα ειναι φασαρια για μενα
-
Συνεχίζεις ακόμη να έχεις την ελληνική rom; Αν ναι, με τις εντολές που σου έδωσε παραπάνω ο Γιώργος απλά θα αντικαταστήσεις το twrp, χωρίς να επηρεαστεί σε κάτι άλλο το κινητό σου.
-
Δεν χάνεται κάτι αν φλασάρεις το twrp. Απλά αντικαθίσταται το ήδη υπάρχον.
Ελληνική δεν έχεις μέσα;
Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το twrp που βλέπεις κινέζικα; -
Ελληνικη ρομ εβαλα. Οταν μπανει δτο recovery δείχνει ενα λαγουδακι και γραφει 7to.cn και βγαζει μετα ενα recovery menu με ολα κινεζικα και ασπρο φοντο. Screenshot στο recovery δεν νομιζω να βγαζει η συσκευή. Τουλαχιστον με τον τροπο που δοκιμασα με τα 3 δαχτυλα στην οθονη
-
Αυτή η custom recovery που περιγράφεις δεν υπάρχει περίπτωση να πέρασε με το flash της ελληνικής xtrv.
Μήπως την πέρασες εσύ με κάποιον τρόπο και δεν το θυμάσαι;
Ανέβασε και ένα screenshot από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποιά ROM έχεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα