Διαφήμιση

SOS!! Επείγει [SOLVED]

• Διορθώθηκε
    • Ο/H zt654 έγραψε:

έχω καλώδιο deep flash cable. Αν θες πες μου. Βέβαια δεν είμαι Θεσσαλονίκη.
      Ευχαριστω!Αλλα στον οδηγο μας λεει οτι δε λειτουργει με τις νεες ρομ!!Κι εμενα εχει την τελευταια official stable global!!Και λεει θελει ξεκλειωμα πρωτα και μετα κανονικα με το flash tool!!Ομως,εγω φυσικα νομιζω οτι δε μπορω να το κανω,γιατι με τον λογαρισμο-αυτον που εσβησα-γιατι ειναι ανυπαρκτος!Δε ξερω βεβαια αν μπορω να δοκιμασω με αλλον...Αν ξερεις οτι γινετε,πες μου... :)
    • Ο/H zt654 έγραψε:

ξεκλείδωσε και κάνε δουλειά μέσω fastboot. Με αυτό θα σωθείς. Πέρνας και την Ελληνική του φόρουμ αφου ξεκλειδώσεις και ησύχασε το κεφάλι σου μετά.
      Δηλ.μπορω και με αλλο λογαρισμο να ξεκλειδωσω?Γιατι,οπως ανεφερα,υπαρχει στη συσκευη αυτος που εσβησα και δε μ'αφηνει να μπω,ουτε να κανω επαναφορα κλπ...
    • Διαφήμιση
    • Ναι λογικά ναι αλλά με το τον άλλο έχεις το κινητό σου δεμένο. Μπες από το pc στον λογαριασμό σου βγάλε το κινητό και κάνε νέο λογαριασμό και σώθηκες. Αυτά. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Ρώτα λίγο και κάποιον πιο έμπειρο.
    • Αληθεια,αν μπορεσω και βρω ενα καλοδιο deeb flash cable θα κανω δουλεια,η παλι δε γινετε λογω του οτι φοραει τη τελευταια official stable global rom?Ας μου καποιος παρακαλω! :)
    • Οποτε καλυτερα να περιμενω λιγο,γιατι τωρα εφτιαξα νεο λογαριασμο και εκανα και αιτηση ξεκλειδωματος.Οσο για το τηλ.νουμερο που σε αλλον λογαριασμο,το εβγαλα και κατηργησα εντελως και εκεινον!Αν χρειαστει,κανω παλι και δευτερο.Ομως,δε ξερω αν παιζει ρολο,στο λογαριασμο που εκανα,δε δεχετε προς το παρον το νουμερο μου,γιατι λεει εχει χρησιμοποιηθει αρκετα...Απ'οτι καταλαβα πρεπει να περασουν λιγες μερες για να μπορω να το βάλω (για recovery κλπ)...
    • Διαφήμιση
    • Παιδια μια ερωτηση για το ξεκλειωμα.Πρεπει οποσδηποτε ο λογαριασμος που εχει παρει το οκ,να ειναι ο ιδιος με της συσκευης?Ρωταω γιατι εκανα μια βλακεια και εσβησα εντελως τον λογαριασμο μου σπο τον υπολογιστη (mi account),χωρις να κανω αποσυνδεση πρωτα απο τη συσκευη!Και τωρα εχω μεγαλο προβλημα γιατι ο λογαριασμος δεν υπαρχει πια!!Δε μ αφηνει να κανω τιποτα!Ουτε επαναφορα δε μπορω να κανω!Μου ζηταει συνεχεια να μπω στον λογαριασμο μου,πραγμα αδυνατο φυσιικα!Αναφερομαι σχετικα στο νημα του Mido...Το ανεφερα και στη xiaomi global,τους εστειλα και τα στοιχεια (χθες) και περιμενω να δω τι θα κανουν και ποτε...
    • Ο/H zt654 έγραψε:

Αφου έβγαλες το κινητό από το λογαριασμό δοκίμασες να το ανοίξεις και πάλι δεν σε αφήνει να μπεις;

Ο/H NasDriver έγραψε:

Σαφεστατα....και pls...γραφείο σε ένα θέμα... :)
      @zt654 Στο κινητο εξακολουθει να θελει το λογαριασμο που εσβησα!Βασικα τον κωδικο ζηταει και δε γινετε τιποτα!
      @NasDriver το σαφεστατα παει στο οτι δε μπορω να ξεκλειδωσω μ'αλλον λογαριασμο εκτος απ'αυτον της συσκευης?Αυτον που δεν υπαρχει δηλ??Αν ναι,αρχιζω και χανω τις ελπιδες μου!Γιατι απο τη Xiaomi δε βλεπω να γινετε κατι αμεσα...Σας επισυναπτω και αυτο που βγαζει καθε φορα οταν παω να μπω στο λογαριαμο μου απο τη συσκευη...
      Images
      • Screenshot_2017-05-28-17-25-12-397_com.xiaomi.account.png

98,23 kB, 1.080×1.920, viewed 99 times
      • Screenshot_2017-05-28-17-27-18-619_com.xiaomi.account.png

92,89 kB, 1.080×1.920, viewed 88 times
    • Διαφήμιση