τα εχω κανει σαλατα ... γενικα τα εχω παιξει εχω κατεβασει ενα σψρο αρχεια και δεν ξερω τι να τα κανω !μου εχει ανοιξει ενα σκασμο παραθηρα που δεν ξερω καν τι να τα κανω !!!εχω πελαγωσει
Από αυτά δε χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα διότι το 1. το έχεις ήδη από την εγκατάσταση των drivers που έκανες στον υπολογιστή σου και είδες ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος. Το 2. είναι το TWRP αρχείο που σου είπα κι εγώ να κατεβάσεις (απλά αυτό που σου εόπα εγώ είναι πιο καινούρια έκδοση) και το 3. είναι η rom που σου είπα κι εγώ να κατεβάσεις με τη διαφορά ότι εγώ σου έβαλα link της τελευταίας stable rom. Συνοπτικά, αν κατέβασες τα αρχεία που σου είπα, δε χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι άλλο. Επίσης drivers δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις διότι το έχεις κάνει ήδη. ξεκίνα από εκεί που λέει:
Κάνουμε με κρατημένο το shift στον υπολοιστή μας δεξί κλικ μέσα(σε ένα κενό σημείο) στον φάκελο που είμαστε και άνοιγμαπαραθύρου εντολών εδώ..
κατεβασα αυτο που μου ειπες twrp_omega_3.1.0-3_miui-hellas και οταν το ανοιγω μου βγαζει αυτο
αυτο ειναι αρχειο zip ?γιατι το επομενο σταδιο λεει Ήρθε η ώρα να εγκαταστήσουμε το recovery μας..
Πάμε στον υπολογιστή και βρίσκουμε το αρχείο TWRP3_by_mic_aqua.zip και το αποσυμπιέζουμε... Από την αποσυμπίεση θα προκύψει ένα αρχείο με όνομα recovery (recovery.img).