λοιπον καινουργιος εδω και κανοντας μια περατζαδα καταλαβα οτι αν πεις την γνωμη σου και δεν αρεσει στους ΄΄έιδικους΄΄απειλεισαι με διαγραφη.τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδια.ηθελα να γραψω διαφορα που αφορουν την rom που εβαλα μετα απο πολυ κοπο και δεν μου αρεσε μιας κ το τηλεφωνο υπολειτουργουσε και ταλαιπωρηθηκα να ξαναβαλω την global αλλα αν τα πω απ οτι διαβαζω παω για ban.ακουτε ομως και τις αλλες γνωμες και οχι μονο αυτων που σας εκθειαζουν σε καλο θα σας βγει.αυτα.
αλλη γνωμη
-
-
Ο/H agent έγραψε:
τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδια.ηθελα να γραψω διαφορα που αφορουν την rom που εβαλα μετα απο πολυ κοπο και δεν μου αρεσε μιας κ το τηλεφωνο υπολειτουργουσε και ταλαιπωρηθηκα να ξαναβαλω την global αλλα αν τα πω απ οτι διαβαζω παω για ban
Εδώ μπορεί να λέει ο καθένας την γνώμη του αρκεί να μην προσβάλει τον άλλο.. -
Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και καλοδεχούμενες στα πλαίσια που δεν προσβάλουν, εξυβρίζουν, ειρωνεύονται κτλ τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ
Στα θέματα ρομ, των συσκευών, κάθε κριτική είναι καλοδεχούμενη αφού μέσα από αυτήν γίνονται οι ρομ καλύτερες ως προς την λειτουργία τους.
Ως προς την δημιουργία τους όμως, αν θέλουμε να σχολιάσουμε τον τρόπο-τρόπους που δημιουργούνται, καλό είναι να έχουμε και τις αντίστοιχες γνώσεις ώστε με προγραμματιστικά επιχειρήματα να αναφέρουμε που υπάρχουν σχετικά λάθη, διαφορετικά το να σχολιάσουμε-κατακρίνουμε απλά για να σχολιάσουμε-κατακρίνουμε γυρνάει στην πρώτη πρόταση μου...."στα πλαίσια που δεν προσβάλουν, εξυβρίζουν, ειρωνεύονται κτλ τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ".
-
Αλήθεια τώρα δεν παίζει να συμβαίνει αυτό.
Για ποιους ειδικούς μιλάς?
Έχει εδώ μέσα κόσμο που ξημεροβραδιαζεται, βοηθάει και δημιουργεί.
Δεν παίζει αυτό που λες.
Πάμε λίγο από την αρχή, βρες το νήμα της συσκευής σου, διαβασε, ρώτα, ψάξε και σίγουρα κάποιος θα εμφανιστεί!
Και όχι για να κοροϊδέψει σχολιάσει κράξει κτλ κτλ κτλ.
Επίσης περνά μια βόλτα από εδώ και σβήσε ότι είχες στο μυαλό σου.
Penguin and Worm Hole...
Αυτά από εμένα!
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Ή άλλη γνώμη, όσο δεν θύγει υπόληψη και τιμή των άλλων μελών είναι σεβαστή.
-
πότε πρόλαβες αδερφέ με 1 ολόκληρο μήνυμα και τα διαπίστωσες όλα αυτά που αναφέρεις?
μήπως είσαι ο άλλος?
αυτός που πήγε για μπάνιο ντε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τελικα φιλε μου πια ΡΟΜ εβαλες και τι προβλήματα σου παρουσίασε;You may think you can fly - but you better not try
-
Και σε ποιο κινητό...δεν είναι ίδιες όλες οι περιπτώσεις
-
-
-
Ο/H agent έγραψε:
λοιπον καινουργιος εδω και κανοντας μια περατζαδα καταλαβα οτι αν πεις την γνωμη σου και δεν αρεσει στους ΄΄έιδικους΄΄απειλεισαι με διαγραφη.τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδια.ηθελα να γραψω διαφορα που αφορουν την rom που εβαλα μετα απο πολυ κοπο και δεν μου αρεσε μιας κ το τηλεφωνο υπολειτουργουσε και ταλαιπωρηθηκα να ξαναβαλω την global αλλα αν τα πω απ οτι διαβαζω παω για ban.ακουτε ομως και τις αλλες γνωμες και οχι μονο αυτων που σας εκθειαζουν σε καλο θα σας βγει.αυτα.
-
όλοι αυτό περιμένουμε με μεγάλη αγωνία...μεγαλύτερη και απο τα καλώδια του τράκη!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα