Καλησπέρα σε όλους τους φίλους xiaomades !!! Παρατήρησα στον λογαριασμό μου στο κινητό μου που έχω συμβόλαιο μια 3πλη περίεργη χρέωση προς κινητό εξωτερικού Αγγλίας συγκεκριμένα την οποία σίγουρα δεν είχα κάνει εγώ !!! Ήταν 3 μηνύματα (0.20 ευρώ το ένα) στον international number 4477862097** που είναι στην ουσία ο 4477862097730 ο αριθμός και ψάχνοντας στο νετ τι και πως εξεπλάγην βλέποντας τελικά 2 αναφορές απο αρκετούς χρήστες κινητών με miui μια στους xda εδώ και άλλη μια ποιο σημαντική με ξεχωριστώ θέμα στο mi.com εδώ είναι απίστευτο !!!
Αυτό το ξέρατε ότι υπάρχει το έχετε ξαναδεί ?? Διάβασα εν ολίγοις ότι φταίει ο mi account και ότι μετά από κάθε flash η restart δεν έχω βγάλει ακόμη συμπέρασμα σου στέλνει sms με το έτσι θέλω για να συγχρονιστεί και χρεώνεστε κανονικά !! Ψάχνοντας στης ρυθμίσεις του κινητού στης εφαρμογές στα δικαιώματα κλπ είδα σε όλες της εφαρμογές που έχουν σχέση με mi account και γενικά με mi όλα ήταν απενεργοποιημένα όλα τα δικαιώματα ακόμη και από το πλαίσιο υπηρεσιών xiaomi μόνο εκεί που λέει Xiaomi Sim Active Service τα sms ήταν ενεργοποιημένα και τα έβγαλα αμέσως !!!
Θυμήθηκα κιόλας νομίζω ότι την τελευταία φορά πριν καμιά 20αρια μέρες που φλάσαρα την xtrv stable 8.2.4.0 και άνοιξε το κινητό κάτι μου έγραφε για xiaomi sim active άλλα δεν έδωσα σημασία!! Λογικά αυτό θα ήταν και θέλω να ρωτήσω αν το έχει πάθει κανένας άλλος αυτο και το έχει παρατηρήσει η είμαι ο μόνος ?? Άπλα καλό είναι να το έχουμε όλοι στο νου μας μιας και εγώ δεν το έχω διαβάσει πουθενά αλλού εδώ μέσα στο φόρουμ και θέλει προσοχή !!!

Αυτό το ξέρατε ότι υπάρχει το έχετε ξαναδεί ?? Διάβασα εν ολίγοις ότι φταίει ο mi account και ότι μετά από κάθε flash η restart δεν έχω βγάλει ακόμη συμπέρασμα σου στέλνει sms με το έτσι θέλω για να συγχρονιστεί και χρεώνεστε κανονικά !! Ψάχνοντας στης ρυθμίσεις του κινητού στης εφαρμογές στα δικαιώματα κλπ είδα σε όλες της εφαρμογές που έχουν σχέση με mi account και γενικά με mi όλα ήταν απενεργοποιημένα όλα τα δικαιώματα ακόμη και από το πλαίσιο υπηρεσιών xiaomi μόνο εκεί που λέει Xiaomi Sim Active Service τα sms ήταν ενεργοποιημένα και τα έβγαλα αμέσως !!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro