Καλησπερα στην ομαδα πηρα το redmi 4x απο κινα και εκανα την εγκατασταση των adb drivers στον υπολογιστη μου και κατεβασα και περασα στο τηλεφωνο την ελληνικη rom που υπαρχει(santoni 8.2.8.0. stable). Οταν εκανα το flash μεσω twrp και install το supersu ο αποθηκευτικος χωρος αναγνωριζοταν κανονικα απτον υπολογιστη μου και μαλιστα στον πινακα ελεγχου στην διαχειρηση συσκευων το εβρισκε κανονικα adb android interface νομιζω. Ολα καλα με την rom την εγκατεστησα αλλα οταν ηρθε η ωρα να συνδεσω το κινητο στο pc να περασω κατι τραγουδια καταλαβα οτι δεν το αναγνωριζει με τιποτα, δοκιμασα με διαφορετικο καλωδιο και διαφορετικο pc αλλα εξακολουθει να μην με αφηνει να το συνδεσω, μεσα απτις ρυθμισεις εχω ενεργοποιησει το usb debugging οπως επισης και την επιλογη για μεταφορα αρχειων και οχι μονο για φορτιση. Παιδια δεν συνδεεται με τιποτα δεν ξερω τι να κανω, μεχρι στιγμης ο μονος τροπος που βλεπει τα αρχεια και το κινητο γενικα ειναι να το κλεισω να μπω twrp και μετα φαινονται οι φακελοι στο pc, αλλιως αν το συνδεσω οσο ειναι ανοιχτο στην διαχειρηση συσκευων βγαζει 3 εικονιδια android με ερωτηματικο. Θελω να το λυσω δεν μπορω καθε φορα να το βαζω σε twrp για να περναω αρχεια ειναι χρονοβορο. Αν εχει κανεις ξανααντιμετωπισει κατι παρομοιο δωστε μου τα φωτα σας και προτεινετε μου μια λυση γιατι με κουρασε.
Δεν μπορω να συνδεσω το κινητο στο PC [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα