Καλησπέρα είμαι καινούργιος στο Φορουμ, έχω ένα REDMI NOTE 4X και ξαφνικα το κινητο δεν ανοιγει. Παταω το power button δείχνει το λογότυπο της MI αλλά μετά τίποτα. Τι κάνω;;; SOS!!!
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ XIAOMI REDMI NOTE 4X ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ
-
-
-
Καλησπέρα φίλε μου. Μπορείς να μας πεις πως προέκυψε το πρόβλημα; Δώσε λίγες λεπτομέρειες παραπάνω.
Για αρχή θα πρότεινα να βάλεις drivers στον υπολογιστή σου από το πρώτο Link της υπογραφής μου και, στη συνέχεια, να βάλεις το κινητό σου σε fastboot mode πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα Volume Down και power. Κατόπιν κάνε τον παρακάτω έλεγχο.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Από ποιο κατάστημα το αγόρασες και πότε; -
Το κινητό είναι αγορασμένο από το Vickmall πριν απο τρεις μηνες περίπου. Ενώ το κινητό δουλευε κανονικοτατα χθες το πρωι ηταν νεκρο. Τωρα πατωντας το volume down και το power button έχει μπει σε fastboot και το εχω συνδεσει με τον υπολογιστη. τωρα κατεβασα τα drivers συμφωνα με τον οδηγο σου. τι αλλο κανω τωρα;
-
-
-
-
οχι εγω δεν ειχα πειραξει καποια τετοια ρυθμιση
-
Ωραία ξεκινά με αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader να υπάρχει γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται...
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Εγώ θα πρότεινα να περάσεις μια επίσημη fastboot rom με το miflash γιατί δεν γνωρίζουμε αν η rom που είχε μέσα το κινητό ήταν ανεπίσημη πειραγμένη.
Έχεις δεδομένα μέσα στο κινητό που χρειάζεσαι; -
επαφες και φωτογραφιες ειναι αυτα που με καινε αν μπορουν να σωθουν
-
Εξακολουθεί να μην μπαίνει το κινητό στο σύστημα; Κολλάει στο Mi Logo;
-
Είχες βάλει mi account και είχες κάνει backup στο mi cloud;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0