το καλυψα και ξαναεκανα εγγραφη με το τηλεφωνο καθετο στο χερι μου και παλι ολα καλα .
Ξαφνικό πρόβλημα το μικρόφωνο στο redmi note 4X
-
-
Δίπλα στην υποδοχή για ακουστικά, από πάνω, λογικά το τηλέφωνό σου έχει ένα μικρό μικροφωνάκι. Γράψε ήχο, κρατώντας καλλυμένη αυτή την τρυπούλα και μίλα κυρίως στο κάτω μικρόφωνο να δεις αν έχει σωστό ήχο.
-
αυτο εκανα προηγουμενος και μιλουσα στο κατω , η εγγραφη κατεγραψε ηχους ακομα και απο 2 δωματια μακρυα.
-
Aυτό είναι καλό γιατί σημαίνει ότι το μικρόφωνο δουλεύει μια χαρά.
Το κακό είναι ότι ξέμεινα από ιδέες. Αν προκύψει κάτι από έρευνα, θα επανέλθω. -
Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα ένα backup και θα του έκανα hard reset για να είμαι σίγουρος ότι δεν έχω κάνει κάτι στις ρυθμίσεις.
-
ο αέρας απο κομπρεσέρ καλό είναι να αποφεύγεται διότι πολλές φορές βγάζει και υγρασία μαζί. Ειδικά αν έχουμε καιρό να αφαιρέσουμε το νερό που κρατάει το καζάνι. Επίσης είναι αρκετά δυνατός. Θέλει απο μακριά αν δεν έχουμε άλλη λύση. Μήπως απλά το αναφέρω κατά την κλήση έχει πατηθεί το mute ή σιγαση αλλιώς(εκεί που μας δίνει τις επιλογές κατά την διάρκεια της κλήσης) . Είναι απλό,, αλλά τσέκαρε το μην τυχόν...
-
το καζανι δεν εχει νερο αφαιρειται συχνα απο ενα μηχανημα που εχει , επισης σε 20 κλησεις μεχρι στιγμης δεν με ακουνε αρα κατι αλλο παιζει
-
Χρησιμοποιείς κάποιο άλλο πρόγραμμα για κλήσεις (πχ. viber, skype κλπ) που ξέρεις ότι πριν δούλευε σωστά, να δεις αν και εκεί θα έχεις το ίδιο θέμα;
-
οχι αλλα μπορω να το δοκιμασω
=============== Ιουν 5th 2017, 5:51pm ===============
δοκιμασα κληση μεσω βιμπερ , μου ειπαν πως με ακουγανε απλα με καθυστερηση , μαλλον λογο ιντερνετ.. -
παιδιά το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ! Την ίδια μέρα που το αγόρασα σταμάτησε να δουλεύει το μικρόφωνο!! Το πήγα πίσω και μου έδωσαν καινούργιο!!!
-
Καλησπέρα παιδιά, και σε εμένα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σήμερα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα πολλαπλές φορές όταν έκανα και δεχομουν κλήσεις, διορθώθηκε αφού έκανα restart τη συσκευή αλλά δεν πραγματοποίησα αρκετές κλήσεις για να επιβεβαιώσω αν όντως διορθώθηκε τελείως ή όχι, το κινητό είναι καινούργιο 1,5 μήνα και είναι το redmi note 4x με τον mediatek και την MIUI 8.1.7.0 Global. Αν το διόρθωσε κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Athanasios, Avramidis
Accounting with Finance - Student
Deree - The American College of Greece
School of Business
e-mail: [email protected]
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0