Καλησπερα σας εχω περασει την ελληνικη rom οπως φαινεται και στην εικονα. Ενα bug που αντιμετωπισα ειναι οτι το τηλεφωνο εκλεισε απο μονο του, ενω ητανε κλειδωμενο δεν πατηθηκε καποιο πληκτρο για να κανει restart η shut down. Εψαξα λιγο στο google και ειδα οτι εχει ξανασυμβει και στο redmi note 3 ( εδω ) . Επισης και σε εμενα οπως λενε και οι υπολοιποι στο link επρεπε να πατησω παραπανω το κουμπι για να κανει boot η συσκευη. Δεν ητανε το normal που το πατας 5 δευτερα και ανοιγει, χρειαστηκε περιπου 10-15 δευτερα να το πιεζω για να ανοιξει.
REDMI 4X Τυχαιο κλεισιμο
-
-
-
Επίσης, το πρόβλημα μίας Α συσκευής δεν σημαίνει ότι είναι πρόβλημα και της Β συσκευής, χωρίς φυσικά να αποκλείεται και αυτή η πιθανότητα
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Την πρώτη φορά λέμε ότι απλά έτυχε και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.
Αν συνεχίσει να στο κάνει τότε θα δούμε.
-
Το MTP fixer δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προσθέσει τις τρεις παρακάτω γραμμές στο /system/build.prop ώστε να αποκατασταθεί η mtp επικοινωνία με το PC.
persist.service.adb.enable=1
persist.service.debuggable=1
persist.sys.usb.config=mtp,adb
Δε νομίζω να ευθύνεται αυτό. Αν θες παρόλα αυτά σβήσε αυτές τις τρεις γραμμές και δες πως θα πάει. -
Κάνε τα 2 wipes και μετά φλάσαρε το προηγούμενο super user. Αν δεν στρώσει φλάσαρε Fastboot official rom και άστο για κάνα 2 μέρες να δεις αν έστρωσε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vaskef69 έγραψε:
Κάνε τα 2 wipes και μετά φλάσαρε το προηγούμενο super user. Αν δεν στρώσει φλάσαρε Fastboot official rom και άστο για κάνα 2 μέρες να δεις αν έστρωσε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0