Διαφήμιση

Αγορά mi5

• Αγορά mi5

Ρε παιδιά θέλω τόσο πολύ να αγοράσω το mi5 ειδικά σε αυτήν την τιμή και μετά μπαίνω στο φόρουμ και η καρδούλα μου γίνεται θρύψαλα. Αξίζει να το Ρισκάρω και να το αγοράσω; Το budget μου είναι μέχρι 200 ευρω.
    • Γιατί μωρε? Τι έχει το κινητό?

• Ο/H KarlaPanos έγραψε:

Ρε παιδιά θέλω τόσο πολύ να αγοράσω το mi5 ειδικά σε αυτήν την τιμή και μετά μπαίνω στο φόρουμ και η καρδούλα μου γίνεται θρύψαλα. Αξίζει να το Ρισκάρω και να το αγοράσω; Το budget μου είναι μέχρι 200 ευρω.
      Εννοείται ότι αξίζει σε αυτή την τιμή.
    • Διαφήμιση
    • @geoanto555 ε δεν ξέρω βλέπω συνέχεια να σταματάνε να λειτουργούνε στα καλά του καθουμενου, να ζεσταίνονται, να μην φορτιζουν, να ζεσταίνονται πολύ εύκολα, και για αυτό άμα δεις λίγο στα thread στο forum εντοπίζεις άτομα που έχουν τέτοια προβλήματα. Και επίσης υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το φλασαρισμα ρομς? Γιατί εγώ έχω φλασαρισμα official roms σε 5 6 κινητά xiaomi φίλων και μέσα από το flash tool της xiaomi είναι πανεύκολο.
    • Το mi5 έχει βγει καλό θα έλεγα.
      Δεν ειναι πολλά αυτά που έβγαλαν κάποιο πρόβλημα.
      1-2 πλακέτα και 1-2 οθόνη απ ότι θυμάμαι.

• Χμμμ λέτε να φάει κιαλο price drop? ΝΑ περιμένω κιαλο? Και επίσης να πάρω και θήκη? Γιατί είδα ένα βίντεο στο YouTube και έσπασε πιο εύκολα και από μπισκότο της τύχης να ουμε.
    • Πολλές ερωτήσεις :P με δύσκολες απαντήσεις.
      Να πέσει κ άλλο... αν δεν "τελειώσει" σίγουρα θα πέσει κ άλλο.
      Αν παλεύεις με το κινητό φυσικά και να πάρεις θήκη..
      Αν το προσέχεις αρκετά με ένα tempered glass θα είσαι οκ..
      Εγώ είμαι της άποψης βέβαια να βάλεις θήκη.

• Διαφήμιση