Τι εννοείς φίλε μου αφου μόλις εγκατέστησα την Stable 8.5 γιατι να βάλω την dev?Ο/H NasDriver έγραψε:
Κατέβασε την developer, το βρεις εκεί μέσαΟ/H Gkontos10 έγραψε:
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
κατέβασε την developer rom και θα βρεις μέσα στο zip αρχείο της ρομ το super su, το παίρνεις και το κάνεις flash από το TWRP
-
@Gkontos10
Μέσα στο ζιπ της Ρομ που κατέβασες υπάρχει ένας φάκελος supersu , εκεί μέσα είναι το supersu.zip .. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
κατέβασε την developer rom και θα βρεις μέσα στο zip αρχείο της ρομ το super su, το παίρνεις και το κάνεις flash από το TWRP
Φίλε μου εννοείς να κάνω extract στο pc και από εκεί να το περάσω στο κινητό??
Ο/H gkalen έγραψε:
@Gkontos10
Μέσα στο ζιπ της Ρομ που κατέβασες υπάρχει ένας φάκελος supersu , εκεί μέσα είναι το supersu.zip ..
Άρχοντα μου αυτό προσπαθώ να σου πω, ότι δεν υπάρχει φάκελος
Αν μπορείς να το ανεβάσεις θα σε υπέρ ευχαριστώ -
-
-
@homer66
Βλέπω ότι στο helium είναι nougat η 8.5.1.0 ενώ η προηγούμενη είναι MM. Άρα θα πρέπει να κάνεις factory reset ή ακόμα καλύτερα να περάσεις με mi flash μια από τις τελευταίες official dev που θα είναι πάλι 7αρες, να ξεκλειδώσεις bootloader που μάλλον θα σου κλειδώσει, πέρασμα twrp και φλασάρισμα της xtrv 8.5.1.0Winners find a way, losers find an excuse -
Ο/H thanostonia έγραψε:
Θεμα του browser ειναι, δοκιμασε με αλλο
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@chief ωχ ναι εχεις δικιο τωρα ειδα και εγω οτι ειναι 7 αρα να δοκιμασω πρωτα με factory reset. Για ξεκλειδωμα παλι πρεπει να κανω αιτηση ? απο περυσι ειναι ξεκλειδωτο λες να κλειδωσει με το περασμα της ρομ ?
POCO X3 PRO (8/128)
-
Σε markw με xtrv 8.1.xxx πάω αν δεν κάνω λάθος σε factory reset και ελέγχω κλειδώματος bootloader ; για να κάνω μετάβαση στην xtrv 8.5.xx;Ηλίας
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@Gkontos10 κατεβάσε το super super zip από εδώ => SuperSU-v2.82-201705271822.zip
Άρχοντα μου 1000 ευχαριστώ
Συνεχίστε την απίστευτη δουλειά