Τον ξεκλείδωσες εσύ με επίσημο τρόπο(δηλαδή χρησιμοποιώντας τον mi account σου?)
Open-source is the future
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι ακριβώς. Προσπάθησα να την περάσω και έπεσα σε boot loop, και τώρα κατάφερα να περάσω αυτήν. Από εδώ και πέρα τι γίνεται για να περάσω την Ελληνική?Ο/H 8@nos έγραψε:
Τον ξεκλείδωσες εσύ με επίσημο τρόπο(δηλαδή χρησιμοποιώντας τον mi account σου?)
Συγνώμη και πάλι για τα greeklish, ήμουν από το κινητό και δεν έχω καταφέρει να περάσω ακόμη ελληνικό πληκτρολόγιο. Θέλω να περάσω την Ελληνική ή μια official stable γιατί πέρασαν 3 μέρες και το τηλέφωνο δεν είναι ακόμη πλήρως λειτουργικό.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Αν έχεις την καλοσύνη μην γράφεις με Greeklish διότι απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum.
Η ρομ που έχεις είναι ανεπίσημη (μαϊμού) πειραγμένη από το κατάστημα που πήρες το κινητό. Ενδεχομένως να είναι αυτός ο λόγος που έπεσες σε bootloop, ή επειδή δεν πέρασες twrp και την έβαλες μέσω updater.
Δύσκολο να ξεκλείδωσες με αυτήν πάντως. Σε κάθε περίπτωση, το σωστό είναι να βάλεις πρώτα μια επίσημη fastboot China Developer, μετά να ξεκλειδώσεις επίσημα τον bootloader (αν κλειδώσει) και στο τέλος να περάσεις την ελληνική rom.
Όλοι οι οδηγοί βρίσκονται στο δεύτερο Link της υπογραφής μου.