Διαφήμιση

[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Ενημερώθηκε
    • Ο/H pechr έγραψε:

Πάντως αυτή τη stable μονο stable δεν τι λες.
      Είναι όλα τα άλλα εκτός από ''σταθερή''.
      Αναφέρομαι συγκεκριμένα για το hermes

Ο/H netblues έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ειδικα για το hermes, εκτος απο την εφαρμογη email που σκαει στη διαγραφη καθε 3-4 mail, το κινητο κανει ξαφνικα restart, 1-2 φορες την εβδομαδα, τυπικα οταν μιλας (και με φορτισμενη μπαταρια επισης), και μετα συχνά αρνειται να ξεκινησει.Βγαινει το σημα της google που χοροπηδαει, και μενει εκει. Μετα απο τυχαιο αριθμο restart, ισως ξεκινησει. Για πιο σιγουρα, boot σε twrπ, clear cache & dalvik και μετα ξεκιναει. Αν το βαλεις στη φορτιση ομως, μια χαρα διχνει τη μπαταρια να φορτιζει.
      Ακρως σπαστικο να κανεις τετοια πραγματα οδηγωντας, η στη μεση του δρομου, περιμενοντας κρισιμα τηλεφωνα.
      Συμβαινει σε περισσοτερο απο ενα τηλεφωνα, με εγκατασταση μεσω factory και χωρις κατι ιδιαιτερο σε επιπεδο launcher, tweaks, skins και αλλα τετοια "συστεμικα." Οτι εχει το mui δλδ.
      Θα συμφωνήσω με τον @pechr οτι πρόκειται για μια προβληματική rom αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω (τουλάχιστον εγώ) τα προβλήματα του φίλου @netblues. Η εγκατάσταση έγινε με full wipes (system,data όλα, όχι απλό factory) και πέρασμα μέσω otg. Το θέμα που μου παρουσιάζει εμένα είναι ένα πολύ συχνό "πάγωμα" της οθόνης. Δεν έχω θέμα να μου κλείνουν εφαρμογές ή τίποτα άλλο, αλλά υπάρχει ένα συνεχές lagαρισμα (με αυτοκινητιστικούς όρους :P ). Επίσης η διαχείριση της ram είναι ελαφρώς χειρότερη από την 8.2. Ελαφρώς μεν, αλλά χειρότερη. Πάνω απο 1Gb free δεν έχω δει σχεδόν ποτέ.
      ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
      ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
      Now....... Redmi Note 11 Pro 5G!
    • Ο/H YiaXa έγραψε:

Ερώτηση 1 : Εφόσον τη περάσω , η επόμενη έκδοση 8.5 περνάει απο πάνω μέσα από τον updater ?
      Ερώτηση 2 : Αναμένεται 8.5 ?
      Εαν βάλεις την xtrv 8.2 τότε η 8.5 αν και όταν βγει (εξαρτάται από τους κινέζους. όταν τη βγάλουν αυτοί, θα την βγάλουν και τα παιδιά εδώ) περνάει από πάνω αλλά μέσω TWRP και όχι μέσω του updater. Προς το παρόν μέσω του upadter περνάμε μόνο developer roms και όσοι είναι VIP μέλη.
      Winners find a way, losers find an excuse
    • καλησπερα , πηρα τισ γυναικας μου το redmi note 4x snapdragon και φωραει την MIUI GLOBAL 8.5 8,5,4,0 (NCFMIED) αν το αφησω ετσι θα κανει τις αναβαθμισεις κανονικα η να του περασω την δικια μας

=============== Σεπ 14th 2017, 6:28pm ===============
      Το κακό είναι ότι μάλλον με γελάσαμε δεν γράφει 4Χ μόνο note 4 μέσα το κουτί γράφει 4χ πως καταλαβενω πιο μοντελο ειναι
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Greektrooper έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H netblues έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ειδικα για το hermes, εκτος απο την εφαρμογη email που σκαει στη διαγραφη καθε 3-4 mail, το κινητο κανει ξαφνικα restart, 1-2 φορες την εβδομαδα, τυπικα οταν μιλας (και με φορτισμενη μπαταρια επισης), και μετα συχνά αρνειται να ξεκινησει.Βγαινει το σημα της google που χοροπηδαει, και μενει εκει. Μετα απο τυχαιο αριθμο restart, ισως ξεκινησει. Για πιο σιγουρα, boot σε twrπ, clear cache & dalvik και μετα ξεκιναει. Αν το βαλεις στη φορτιση ομως, μια χαρα διχνει τη μπαταρια να φορτιζει.Ακρως σπαστικο να κανεις τετοια πραγματα οδηγωντας, η στη μεση του δρομου, περιμενοντας κρισιμα τηλεφωνα.
      Συμβαινει σε περισσοτερο απο ενα τηλεφωνα, με εγκατασταση μεσω factory και χωρις κατι ιδιαιτερο σε επιπεδο launcher, tweaks, skins και αλλα τετοια "συστεμικα." Οτι εχει το mui δλδ.
      Θα συμφωνήσω με τον @pechr οτι πρόκειται για μια προβληματική rom αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω (τουλάχιστον εγώ) τα προβλήματα του φίλου @netblues. Η εγκατάσταση έγινε με full wipes (system,data όλα, όχι απλό factory) και πέρασμα μέσω otg. Το θέμα που μου παρουσιάζει εμένα είναι ένα πολύ συχνό "πάγωμα" της οθόνης. Δεν έχω θέμα να μου κλείνουν εφαρμογές ή τίποτα άλλο, αλλά υπάρχει ένα συνεχές lagαρισμα (με αυτοκινητιστικούς όρους :P ). Επίσης η διαχείριση της ram είναι ελαφρώς χειρότερη από την 8.2. Ελαφρώς μεν, αλλά χειρότερη. Πάνω απο 1Gb free δεν έχω δει σχεδόν ποτέ.
      Παιδιά εγώ στο Redmi note 2 μου έχω περάσει εδώ και ένα μήνα την 8.5.2 stable και δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα,εκτός από τη χειρότερη διαχείριση ram που ανέφερε και ο @Greektrooper και το ότι το ξυπνητήρι κάποιες φορές λειτουργεί και κάποιες άλλες όχι...
    • να πω και γω για το redmi note 2 16 gb αυτα που αναφερουν λιγο πιο πανω τα παιδια ...δεν μου εχει παρουσιασει κανενα απο αυτα τα προβληματα δουλευει μια χαρα σε 8.5.2 . οπως ακριβως η 8.2
    • Ο/H pasific έγραψε:

καλησπερα , πηρα τισ γυναικας μου το redmi note 4x snapdragon και φωραει την MIUI GLOBAL 8.5 8,5,4,0 (NCFMIED) αν το αφησω ετσι θα κανει τις αναβαθμισεις κανονικα η να του περασω την δικια μας

=============== Σεπ 14th 2017, 6:28pm ===============
      Το κακό είναι ότι μάλλον με γελάσαμε δεν γράφει 4Χ μόνο note 4 μέσα το κουτί γράφει 4χ πως καταλαβενω πιο μοντελο ειναι

Ρίξε μια ματιά εδώ : Ποίο Redmi Note 4 έχω τελικά; Το nikel;;; [SOLVED]
    • @pasific
      To mido εχεις .. δεν σε γέλασαν καθόλου , έτσι γράφει στις ρυθμίσεις μη δίνεις βάση σ'αυτο .. θα κάνει αναβαθμίσεις κανονικά ..

@Greektrooper , @netblues , @pechr , @athan_ioannis και όποιος άλλος έχει πρόβλημα με την 8.5 στο hermes μπορεί να πάει στην προηγούμενη ή στη developer ..
      Παρ'ολα αυτά όμως έχουν αναφέρει άλλα μέλη ότι δεν έχουν πρόβλημα και η άποψη μου είναι ότι ούτε εσείς θα έπρεπε να έχετε πρόβλημα ..

@athan_ioannis
      Το ότι έκανες wipe ότι βρήκες μπροστά σου δεν πάει να πει ότι έκανες και σωστά ( το wiping σε καθαρή εγκατάσταση είναι υποκείμενικο βέβαια , καθένας θεωρεί ότι ο δικός του τρόπος είναι κι ο σωστός ) , θα σου προτείνω λοιπόν μια καθαρή εγκατάσταση με απλό swipe to factory reset και να μην επαναφέρεις τίποτα από το cloud ..
      Και το φλασαρισμα θα το κάνεις με το ζιπ στη κάρτα σου , όχι με otg , για δοκιμή αυτό ..

Το ίδιο θα πω και στους υπόλοιπους , πολλές φορές με επαναφορά από το cloud επαναφέρουμε και τυχόν προβλήματα ..
    • Διαφήμιση
    • @gkalen υπάρχουν λαγκαρισματα σε συγκεκριμένες στιγμές οπως
      Όταν πηγαινεις να προσθέσεις προορισμό στους χάρτες google .
      Όταν έχεις ανοιχτές 4-5 εφαρμογές ταυτοχρόνως.
      το να πω ότι θα στήσω από το μηδέν το κινητο ώστε να μην περαστεί αντίγραφο από το micloud είναι απαγορευτικό για μένα με 150 επιπλέον εφαρμογές , + στήσιμο αρχικών οθονών με φακέλους + logins σε viber κλπ , τραπεζικες εφαρμογές κ.α.κατεβασματα διαλόγων σε εφαρμογές ξένων γλωσσών κ.α.
      Αν μπορούσα θα δοκίμαζα ένα factory reset και στήσιμο εκ του μηδενός αλλά αυτό πραγματικά θέλει 3 ώρες για μένα.
      Αναγκαστικά θα συνεχίσω έτσι όπως είμαι.
      Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή και για το hermes θα βγει miui 9 οπότε δεν το γλιτώνω το fr. Λογικά τότε θα γίνει ένα στήσιμο εκ του μηδενός.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Καλησπέρα σε όλους, έχω το mi4 και θέλω να βάλω την τελευταία stable, όμως πρωτού κάνω αυτό θα θελα να καθαρίσω το κινητό από το οτιδήποτε...

Δεν θυμάμαι το ιστορικό του ακριβώς, νομίζω είχα βάλει μια fastboot και εκεί πάνω μια stable... βέβαια το κινητό τώρα για κάποιον λόγο δεν μπορεί να ανοίξει σε fastboot.

Τέλος πάντων επειδή έχω χαθεί με τους αμέτρητους οδηγούς τι θα προτείνατε να κάνω για να το πάρω το πράγμα από την αρχή; Δηλαδή να σβήσω τα πάντα (δεν με νοιάζουν αρχεία, επαφές κτλ)...
      Να ακολουθήσω κάποιον οδηγό του στυλ "μόλις το αγόρασα;" ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

* ξέχασα να βάλω screenshot.... μαλλον χτρ εχω βάλει...ούτε που θυμάμαι, τα χω πολύ μπερδεμένα
    • Παιδιά καλησπέρα. Πρόσφατα αποκτησα ένα redmi 4a και έχω περάσει την τελευταία XTRV Stable. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να ανεβάσω screenshots. . Πατωντας το συνδετήρα και μετά την επιλογη "Συνημμενα" και μετά "ανέβασμα" δεν με οδηγεί καπου για να τα βρω. Δεν υπαρχει τροπος να ανεβαζω συνημμενα με την συσκευή η είναι μπροστά στα μάτια μου και δεν το βλέπω? Ευχαριστώ
    • Διαφήμιση
    • Χμμ .μου το είχες ξαναπεί, εσπασα το μυαλό μου να το θυμηθώ αλλά χωρίς αποτέλεσμα Τώρα λειτουργεί. thanks