Ο/H pechr έγραψε:
Πάντως αυτή τη stable μονο stable δεν τι λες.
Είναι όλα τα άλλα εκτός από ''σταθερή''.
Αναφέρομαι συγκεκριμένα για το hermes
Θα συμφωνήσω με τον @pechr οτι πρόκειται για μια προβληματική rom αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω (τουλάχιστον εγώ) τα προβλήματα του φίλου @netblues. Η εγκατάσταση έγινε με full wipes (system,data όλα, όχι απλό factory) και πέρασμα μέσω otg. Το θέμα που μου παρουσιάζει εμένα είναι ένα πολύ συχνό "πάγωμα" της οθόνης. Δεν έχω θέμα να μου κλείνουν εφαρμογές ή τίποτα άλλο, αλλά υπάρχει ένα συνεχές lagαρισμα (με αυτοκινητιστικούς όρουςΟ/H netblues έγραψε:
Ειδικα για το hermes, εκτος απο την εφαρμογη email που σκαει στη διαγραφη καθε 3-4 mail, το κινητο κανει ξαφνικα restart, 1-2 φορες την εβδομαδα, τυπικα οταν μιλας (και με φορτισμενη μπαταρια επισης), και μετα συχνά αρνειται να ξεκινησει.Βγαινει το σημα της google που χοροπηδαει, και μενει εκει. Μετα απο τυχαιο αριθμο restart, ισως ξεκινησει. Για πιο σιγουρα, boot σε twrπ, clear cache & dalvik και μετα ξεκιναει. Αν το βαλεις στη φορτιση ομως, μια χαρα διχνει τη μπαταρια να φορτιζει.Ο/H pechr έγραψε:
Πάντως αυτή τη stable μονο stable δεν τι λες.
Είναι όλα τα άλλα εκτός από ''σταθερή''.
Αναφέρομαι συγκεκριμένα για το hermes
Ακρως σπαστικο να κανεις τετοια πραγματα οδηγωντας, η στη μεση του δρομου, περιμενοντας κρισιμα τηλεφωνα.
Συμβαινει σε περισσοτερο απο ενα τηλεφωνα, με εγκατασταση μεσω factory και χωρις κατι ιδιαιτερο σε επιπεδο launcher, tweaks, skins και αλλα τετοια "συστεμικα." Οτι εχει το mui δλδ.

ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G!
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G!