Έχω ένα xiaomi redmi note 3 με miui 7.0 stable. Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω αναβάθμιση χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου; Είμαι άσχετος με τα κινητά.
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
-
@Andriano
Όχι δεν υπάρχει , θα χρειαστεί factory reset ..
@touristasGR
Η άδεια που έχεις λοιπόν δουλεύει κανονικά εφόσον είχες ξεκλειδώσει τη συσκευή εσύ , απλώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν δουλεύει επειδή πέρασε καιρός χωρίς να τσεκαρεις το miunlock ..
Με απλή αλλαγή twrp και πέρασμα της τελευταίας stable xtrv είχες ελπίδες να μη χάσεις τίποτα ..
Το ότι έχεις ακόμα τη Ρομ που πρωτοεβαλες όταν πήρες τη συσκευή σημαίνει ότι δεν ασχολείσαι και ιδιαίτερα οπότε μπορείς να κάνεις ότι θες , εμείς πάλι εδώ θα'μαστε αν σου τύχει η στραβή ... -
-
Εσύ πάλι θα πρέπει να περάσεις αναγκαστικά official rom , έχεις μαϊμουδιάρικη, τσέκαρε για αρχή κατάσταση bootloader.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
-
-
Όχι, έχεις μείνει υπερβολικά πίσω, ο καλύτερος τρόπος αυτήν την στιγμή είναι να περάσεις την τελευταία fastboot rom και μετά εκ νέου την τελευταία ελληνική.
Αυτό σημαίνει όμως ότι θα χάσεις τα πάντα.
Καλό θα ήταν να κάνεις και έναν έλεγχο του mi account πρώτα να δεις εάν έχεις ενεργά δικαιώματα για ξεκλείδωμα του bootloader.
Τρέχεις το unlock tool και ένα σου βγάλει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται τότε έχει ανακληθεί η άδεια και θέλουν νέα αίτηση -
Ok ευχαριστώ πολύ παιδιά για την ταχύτατη ανταπόκριση και τις συμβουλές.
Που βρίσκω την τελευταία Fastboot Rom? -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δηλαδή χωρίς root, χωρίς ξεκλειδωμένο bootloader κλπ ? -