Δηλαδή θα πρέπει να εχω κάνει back up πριν? Θα χαθούν όλα?
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Παιδια με τις καινούργιες stable 9αρες τι γίνεται υπάρχει καμία κίνηση;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H anakostas21 έγραψε:
Καλησπέρα, μπορείτε κάποιος να μου πει ακριβώς τα βήματα για να να φλασαρω την νέα ρομ 8.5.3.0 σε redmi pro. Τώρα έχω την 8.1.2.0 stable.
Βάλε το τελευταίο twrp για omega του Γιώργου και κράτα nandroid backup, διότι έχεις αρκετά παλιά ρομ , και δεν ξέρω εάν την πάρει χωρίς παρατράγουδα. Το θετικό είναι ότι πάντα το omega σε xtrv είχε China source rom πάντα , διότι δεν πέρασε ποτέ από global source διότι ποτέ δεν υπήρξε global rom για το συγκεκριμένο κινητό. -
@anakostas21 Νομίζω ότι το omega δεν πέρασε από 8.1 σε 8.2 αλλά πήγε κατευθείαν σε 8.5 οπότε μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα αν κάνεις απλό install από πάνω χωρίς factory reset. Βέβαια οπωσδήποτε θα πάρεις backup μέσα από το TWRP για παν ενδεχόμενο. Η αναβάθμιση μετά γίνεται έτσι όπως σου είπε ο makis1024. Αν δεν το θυμάσαι καλά, ΕΔΩ το εξηγεί ένας mod με εικόνες. Ακολουθείς τον πρώτο τρόπο.Winners find a way, losers find an excuse
-
@chief @makis1024 Σας ευχαριστω για τις άμεσες απαντήσεις σας. Θα πραγματοποιήσω αρχικά το απλό instal και ελπιζω να είμαι οκ.
-
-
Κυκλοφόρησε Miui 9 Stable για 18 συσκευές! Διαθέσιμες στην ευρωπαϊκή σελίδα.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Θα παραδωσουμε τις πρωτες Miui 9 Stable rom μεχρι τα μεσα τις επομενης εβδομαδας, καθως θα δοκιμασουμε και Aroma Rom και στις νεες stable miui 9 rom.
-
-
-
-
Γειά σε όλους. Συνδέθηκα μέσω pc στο mi account και λόγω του ότι έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου όλες οι επιλογές πλην του find device είναι κλειδωμένες. Ο παλιός αριθμός έχει καταργηθεί και δεν μπορεί να σταλεί κωδικός και ούτε να αλλάξω αριθμό μπορώ. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.