Πρόβλημα με τις κάρτες SIM στο Redmi note 4
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Παιδια με την προηγουμενη στο mi5s plus ειμαι πολύ ευχαριστημενος και ειδικά η μπανταρια εχει φοβερή αποδοση.Εαν βαλει καποιος την τελευταία ας μας πει εντυπώσεις
Θα την εβαζα εγω αλλά ετοιμαζομαι να φύγω για διακοπές και μιας και την έχω πατήσει και παλιότερα θα περιμένω να έχω πρόσβαση σε pc πριν κανω το οτιδήποτε
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H akisjes έγραψε:
Παιδια με την προηγουμενη στο mi5s plus ειμαι πολύ ευχαριστημενος και ειδικά η μπανταρια εχει φοβερή αποδοση.Εαν βαλει καποιος την τελευταία ας μας πει εντυπώσεις
-
-
Η ARΩMA είναι Developer ROM, και αν θέλεις να πας σε Stable θα πρέπει πρώτα να κάνεις ένα Factory Reset την συσκευη σου
-
Υπάρχει κάποιος οδηγός για Magisk σωστό σετάρισμα σε Stable? Από ότι είδα έχει μπει στην Developer σαν επιλογή. Αλλά δεν το έχω ξαναδουλέψει ποτέ. Τι χρειάζεται να κάνω; Πού το βρίσκω;
-
Την έβαλα τελικά απο 8.0 χωρίς FR. Δε βλεπω κάποιο πρόβλημα. Το δαχτυλάκι βελτιώθηκε πολύ οντως απο τοτε.
Κάτι που βλέπω άλλαξε, είναι οτι δε μπορώ να έχω μόνο app lock, χωρίς screen lock. Ισχύει αυτό?
Στην 8.0 χωρίς να έχω screen lock, μπορούσα να ορίσω επιλεγμενα app lock. -
Θα υπάρξει διόρθωση για το Redmi Note 4 σχετικά με τις SIM;
-
-
Παιδιά θα ήθελα την βοηθεια σας.Πήγα στο mi5s plus να περάσω την 8.5.3.0 αφου πρωτα την κατέβασα.Ξεκινησα με τα wipes διαλεγοντας τα 3 πρωτα εως και data μετα στο install επιλεγοντας την ρομ και στο τελος μετα το reboot το κινητό μενει στην οθονη με το mi χωρίς να φορτωνει και να προχωράει.Καταφερα να ξαναμπω twrp επιλεγοντας την προηγουμενη 8.5.2.0 αλλά και παλι τα ιδια.Τι κανω λοιπον?
-