[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
ναι, έτσι είναι. Θα έχεις ΟΤΑ official.
-
Παιδιά ευχαριστώ σε κάνα μισάωρο θα το κάνω και θα ενημερώσω
-
@akisjes
Σε kenzo το update από 5.0 σε 6.0 γίνεται αλλάζοντας το twrp και μετά περνάμε την 6.0αρα xtrv .. αφού δεν είναι δικό σου καλή θα είναι και η global , τσεκαρε όμως αν έχει κλειδώσει ο bootloader .. -
gkalen το έκανα πριν καμιά ώρα και το έδωσα.Μολις είδα το μήνυμα σου . Φίλε δεν έκανα καθόλου τσεκ για κλείδωμα bootloader.Φλασαρα fastboot global.Ανοιξε κανονικά πέρασα gmail και ,miui acount και το έδωσα.Λες να είχε θέμα ο bootloader??
-
-
Ο/H paulos132 έγραψε:
Να κανω μια ερωτηση,εκανα το update απο ΟΤΑ μετα ξαναμπαινω για ελεγχο και μου βαζει να την ξανακατεβασω ενω εχω περασει την ενημερωμενη ROM !
Λογικα καποιο bug
Κατα τα αλλα ειστε ΚΟΡΥΦΗ !!!
Είναι Bug του Updater στις Stable ROM,,, -
Καλησπέρα στο forum, μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος.
Εδώ και 2-3 μήνες έχω στο Mi3 μου την xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_XTRV_Stable_V8.5.2.0.zip την οποία πέρασα αφού πρώτα είχα περάσει την fastboot από το cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz
Όλα λειτουργούσαν άψογα (με ένα μόνο τυχαίο reboot πριν μια εβδομάδα) έως πριν 2 ημέρες όπου πλέον κάνει συνεχώς reboot (βρίσκεται σε bootloop μάλλον πιο σωστά) όπου μόλις εμφανίζεται το σηματάκι mi μετά από 2 δευτερόλεπτα σβήνει και ξανά από την αρχή. Recovery δεν μπαίνει καθόλου παρά μόνο fastboot, ενώ δεν εμφανίζει ένδειξη φόρτισης σε οποιαδήποτε κατάσταση. Το κινητό κλείνει μόνο αν το βάλω σε fastboot και το αφήσω λίγα δευτερόλεπτα (δηλαδή δεν κλείνει με παρατεταμένο πάτημα του on/off), αν όμως το βάλω κλειστό σε φόρτιση αρχίζει από μόνο του ξανά τον κύκλο των επανεκκινήσεων. Μια μόνο φορά τις τελευταίες 2 μέρες άνοιξε για μια ώρα, όπου όλα φαινόταν να λειτουργούν κανονικά, αλλά μετά ξανά τα ίδια.
Σαν πρώτο βήμα (και μοναδικό που μπορούσα να σκεφτώ) φλάσαρα ξανά την παραπάνω fastboot, δυστυχώς όμως δεν άλλαξε κάτι στην κατάσταση του κινητού καθώς συνεχίζει τις επανεκκινήσεις.
Υποψιάζομαι πως χρειάζεται μετά από 3.5 χρόνια αλλαγή μπαταρίας, αν κάποιος όμως έχει και καμία άλλη ιδέα θα παρακαλέσω να βοηθήσει.. -
@batatoudis
Δοκίμασε να μπεις σε fastboot και να περάσεις twrp , μετά να κάνεις boot σε twrp και να φλασαρεις πάλι τη Ρομ ..
fastboot devices
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot boot twrp.img
Αν πάνε όλα καλά και μπεις σε twrp προχωρα με έγκατασταση μιας Ρομ και ελπίζω να δουλέψει αλλιώς το πρόβλημα ίσως είναι σοβαρότερο από μπαταρία .. -
@gkalen ευχαριστώ για τις υποδείξεις. Κάποιες ερωτήσεις καθώς τυγχάνω μάλλον άσχετος, δίχως να θέλω να καταχραστώ τον χρόνο σου..
1) Όταν λες να περάσω twrp μέσω fastboot mode εννοείς με χρήση adb sideload χρησιμοποιώντας π.χ. τον 2ο τρόπο αυτού του οδηγού, όπου θα μεταφέρω μέσα στο φάκελο adb του υπολογιστή την recovery που θέλω να εγκαταστήσω?
Το ρωτώ καθώς το κινητό δεν ανοίγει κανονικά (ούτε στην fastboot rom, μπαίνει μόνο σε fastboot mode), συνεπώς νομίζω ότι δεν μπορώ να περάσω και οτιδήποτε από το pc μέσα στη μνήμη του κινητού με άλλο τρόπο. Εχω ήδη στο pc την adb έκδοση 1.0.32, ελπίζω να είμαι ok.
2) Η twrp που θα εγκαταστήσω θα είναι η recovery.img που βρίσκεται μέσα στη fastboot έκδοση που έχω φλασάρει (cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR) ή είναι προτιμότερη κάποια άλλη twrp που μπορώ να κατεβάσω?
3) Αν όντως περνάω twrp σύμφωνα με τα παραπάνω και ανοίξει το κινητό σε recovery, μετά πως θα περάσω μέσα στη μνήμη του κινητού την κατάλληλη rom για να την εγκαταστήσω μέσω twrp? Πάλι με adb sideload σύμφωνα πχ. με αυτό τον οδηγό ή με άλλο τρόπο? -
Από ότι φαίνεται με την περιγραφή που κάνεις για τις επανεκκινήσεις της συσκευής σου, έχεις πρόβλημα μπαταρίας.
Αφού πέρασες και Fastboot ROM και κάνει τα ίδια, τότε σίγουρα το πρόβλημα δεν είναι η ROM, αλλά η συσκευή σου (Μπαταρία).
Καλό θα είναι αν μπορείς να πας την συσκευή σου σε ένα τεχνικό να την μετρήσει, και αν χρειάζεται να προχωρήσεις σε αντικατάσταση. -
@batatoudis
Θα μεταφέρεις το twrp 3.1 για το cancro όπως στον οδηγό που λέει για τα twrp , στο φάκελο adb και θα το μετονομασεις σε twrp.img .... Απο'κει θα κατεβάσεις το twrp ..
Μετά θα βάλεις το τηλέφωνο σε fastboot mode και θα προχωρήσεις όπως λέει στον οδηγό , τις εντολές τις έχω γράψει στο προηγούμενο μήνυμα ..
Καλό θα είναι να έχεις το τηλέφωνο συνδεδεμένο στο ρεύμα για σιγουρια λόγω μπαταρίας και να προχωρήσεις σε εγκαταστάση της xtrv ..
Αφού μπεις σε twrp πιθανώς θα μπορείς να αντιγράψεις το ζιπ της ρομ από το pc , λογικά θα το βλέπει , ελπίζω ότι δε θα έχεις πρόβλημα σ'αυτο , αλλιώς θα πρέπει να το περάσεις από εξωτερική πηγή , micro sd card ή usb otg αν έχεις και τέλος πας σε εγκαταστάση με adb sideload αν δεν μπορέσεις να αντιγράψεις το ζιπ στο τηλέφωνο ..