Ναι μπορείς, πάρτο μέσα απο όποια τελευταία XTRV και φλασαρε το με το TWRPΟ/H andreasp έγραψε:
Να ανοίξω την 8.2.4.0 stable ή τέλος πάντων οποιαδήποτε τελευταία έκδοση miui για το κινητό μου, να το πάρω, να το πετάξω μέσα στο κινητό και να φλασάρω?
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
-
Ο/H roentgen έγραψε:
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H andreasp έγραψε:
Να ανοίξω την 8.2.4.0 stable ή τέλος πάντων οποιαδήποτε τελευταία έκδοση miui για το κινητό μου, να το πάρω, να το πετάξω μέσα στο κινητό και να φλασάρω?
Και που το πηρα απο την 8.2.4.0 παλι αναβαθμιση θελει
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ανεβασε ένα screenshot από το σημείο του μενού που βλέπεις τα αγγλικά, για να μπορέσουμε να το ελέγξουμε ..
-
Παιδιά με το ΜΙ4 τι γίνεται? Πότε θα βγει η νέα Stable?
-
-
Μολις την περασα και στο mi5s plus μου μετα απο την dev 7.3.2 που ειχα αρχικες εντυπωσεις ολα πανε ρολοι κανενα θεμα και μου φαινεται οτι και το titan quest παιζει λιγο πιο smooth απο οτι πριν,για την μπαταρια ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα και θα επανελθω αργοτερα , πολυ καλη δουλεια παιδια ευχαριστουμε.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Το ιδιο θεμα εχω και εγω αλλα το ειχα και στην προηγουμενη dev που ειχα. Μαλλον ειναι θεμα του browser
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-