Ναι, αλλα το modem το πιο προσφατο που το βρισκω?Εστω οτι περναω αυτο απο το παραπανω link το οποιο ειναι παλιοτερο και δε διορθωνεται η κατασταση, αν θελω να ξαναπεραω το τελευταιο τι κανω?Ο/H gaiosgf έγραψε:
οχι, μονο modem φλασαρεις
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Καλημέρα σε όλους. Έχω κάνει εγκατάσταση την xtrv 8.5 stable 8.5.2.0 και αντιμετωπίζω 2 προβληματακια. Πρώτον το κινητό κολλάει μερικές φορές (κυρίως σε παιχνίδια) που πριν δεν γινόταν κ αδειάζει πολύ γρήγορα η μπαταρία κάτι το οποίο δεν συνέβαινε και αυτό πριν. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να διορθωθούν αυτά τα προβλήματα ή επιστροφή σε προηγούμενη rom; Το κινητό είναι το Redmi Note 4. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο/H panos1979gr έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Έχω κάνει εγκατάσταση την xtrv 8.5 stable 8.5.2.0 και αντιμετωπίζω 2 προβληματακια. Πρώτον το κινητό κολλάει μερικές φορές (κυρίως σε παιχνίδια) που πριν δεν γινόταν κ αδειάζει πολύ γρήγορα η μπαταρία κάτι το οποίο δεν συνέβαινε και αυτό πριν. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να διορθωθούν αυτά τα προβλήματα ή επιστροφή σε προηγούμενη rom; Το κινητό είναι το Redmi Note 4. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Οπότε να περιμένω μήπως διορθωθούν σε νεότερη έκδοση ή να πάω στην πιο παλιά που δούλευε εντάξει;
-
Ο/H panos1979gr έγραψε:
Οπότε να περιμένω μήπως διορθωθούν σε νεότερη έκδοση ή να πάω στην πιο παλιά που δούλευε εντάξει;
-
-
Μέσου twrp και κάνεις μόνο wipe dalvik Cache, Cache αλλά όταν ανοίξει το κινητό σε βγάλει κάποιο error να ξέρεις θα χρειαστεί factory reset
Redmi n3 pro -
Εγω στο rn2 παρατήρησα οτι και μετα απο fr και περασμα την προηγούμενης μου rom οτι τα κολλήματα επεμεναν. Ισως εχει να κανει με την εκδοση twrp
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κρητικε εκανεςς restore backup μετά το fr;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
τι έγινε με αυτην την rom ?κατάφεραν να χαλάσουν το πιο ευέλικτο κινητο ? Θέμα twrp δεν είναι τα κολλήματα , μόνο αν έχεις θέμα στο flashάρισμα. Αν πήρες back up από twrp της νεας rom κ μετά έβαλες την παλιά , τότε πήρες κ τα κακά της νεας στην παλιά. factory reset κ στήσιμο από την αρχή. Ηθελα να την βάλω κ γω ελπίζω να βγει κάποιο FIX kκ να μην περιμένουμε την επόμενη.
-
-