Βάλε pyrope να γουστάρεις!Ο/H gaiosgf έγραψε:
το δικο μου hermes παει μια χαρα, οπως και πριν. μονο ο Dolphin λαγκαρει και κολλαει αλλα ετσι ειναι ο dolphin. τον εχω συνηθισει.
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Καλησπέρα παίδες. Είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι εδώ! Θέλω να παραγγείλω από geekbuying το xiaomi mi note 2. Έχει 295€ με την hk stock global rom 4gb 64gb. Στις γλωσσες δεν εχει την ελληνική. Μπορω να βαλω ρομ ελληνικη απο εδω που να εχει την ελληνική γλώσσα?
Επανέρχομαι με το θέμα και επισυνάπτω το λινκ που έχει το τηλέφωνο και δύο screenshots που δείχνουν ότι λέει global rom αλλά δεν έχει ελληνικάOffTopic
[HK Stock][Official Global ROM]Xiaomi Note 2 5.7inch OLED Curved FHD Screen Android 6.0 OS 4G+ LTE Smartphone Qualcomm Snapdragon 821 4GB 64GB 22.56MP Touch ID NFC 3D Glass Cover - Jet Black -
Μακριά από αυτό το μαγαζί το γρηγορότερο που μπορείς. Δεν έχουν δείξει καλό πρόσωπο και έχω και περιστατικό να σου και όχι μόνο εγώ!
-
Ευχαριστώ πολύ φίλε με έσωσες θα έλεγα!
-
-
Με τον αισθητήρα εγγύτητας έχει κανένας θέμα στο kenzo γιατί εμένα τρώει κάτι σκαλωματα όταν μιλάω στο τηλέφωνο και δεν ανοίγει η οθόνη ώστε να κλείσω την κλιση και μένει μαύρη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H cal έγραψε:
Με τον αισθητήρα εγγύτητας έχει κανένας θέμα στο kenzo γιατί εμένα τρώει κάτι σκαλωματα όταν μιλάω στο τηλέφωνο και δεν ανοίγει η οθόνη ώστε να κλείσω την κλιση και μένει μαύρη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Redmi n3 pro -
Το έχω δοκιμάσει αλλά μου βγάζει calibration fail
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Δες λίγο και το βίντεο για το πως πρέπει να χρησιμοποιείς το χέρι ώστε να γίνει σωστά
-
Καλησπέρα, κατέβασα την τελευταία rom για το note 3 pro αλλά μέσα στον φάκελο δεν έχει το SuperSU για να το κάνω install, ξέρει κανείς τι παίζει;