[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Το θέμα είναι να ρωταγες πριν το κάνεις γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην ανοίξει.Τωρα αφού το έκανες κοίτα πως ρολαρει και θα δεις μετά τι θα κανεις?
-
@fanmar
Για πες κι άλλα ..
Τι πάτησες ?? Ποια ρομ λες ?? Ποια φόραγες και ποια φοράς τώρα ?? Πες τα όλα δηλαδή γιατί θ'ανησυχω εγω ..
Edit
Εκτός αν μιλάς για global official οπότε είσαι οκ .. -
Καλημέρα σας, είδα πως βγήκε νέα stable για το redmi 4x και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις πριν κάνω το update.
1)Την ελληνική stable 8.5.3 την βάζω μέσα από το recovery κατευθείαν (πάνω από την ελληνική stable 8.2.8) και όταν τελειώσει η εγκατάσταση τότε κάνω wipe dalvik/cache και restart. Σωστά;
2) To supersu πρέπει να το εγκαταστήσω ξανά ακριβώς πριν το παραπάνω restart; Δεν θα κρατήσει της προηγούμενης έκδοσης;
3) Τα προγράμματα που έχω ήδη εγκαταστήσει από το play θα παραμείνουν στο "desktop" όπως ήταν μαζί με τις ρυθμίσεις τους (ειδοποιήσεων κλπ);
Έχω κάνει ήδη backup από χτες οπότε είμαι έτοιμος για την αναβάθμιση...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
-
Η αναβάθμιση έγινε με επιτυχία! Όλα καλά και από ότι είδα έφτιαξε και το πρόβλημα στην κάμερα με το HDR που είχα στην προηγούμενη έκδοση! Ευχαριστούμε για τον χρόνο/κόπο σας.
Το μόνο θεματάκι που παρατήρησα με την μέχρι τώρα μικρή δοκιμή είναι πως έχοντας απενεργοποιημένο τον ήχο φόρτισης (όταν βάζω/βγάζω το καλώδιο) τότε το κινητό πάντα θα κάνει τους χαρακτηριστικούς ήχους. Μόνο όταν το κινητό είναι στο αθόρυβο δεν θα παίζουν αυτοί οι ήχοι. -
Καλημέρα σας
Πρώτη φορά βλέπω φρέσκια ενημέρωση να έχει από την πρώτη μέρα το Redmi Note 4 Nikel. Μπράβο παιδιά!
Φλασάρω μέσω TWRP μόνο με upgrade; Κάνω και κάτι άλλο; Dalvik cache κλπ; Δεν θα ήθελα να κανω κατά λάθος φορμάτ με wipe όπως την τελευταία φορά. Εχω την 8.5.5. Την αμέσως προηγούμενη δηλαδή, που μου παρουσιάζει κάποια προβλήματα στο Google search. Όταν πατάω το widget δεν ανοίγει. Πρέπει να κλειδώσω το τηλέφωνο και να το ξεκλειδώσω. Το έχω κλειδωμένο με δακτυλικό αποτύπωμα. Μόνο αν το ξεκλειδώσω με patern δουλεύει το google search. -
Αναβάθμισε με απλό καθάρισμα στις 2 cache μόνο, ΟΧΙ data.
Μετά την αναβάθμιση τσεκάρεις αν διορθώθηκε και το πρόβλημα με το google search. -
-
-
Ευχαριστώ και πάλι. Οκ αυτό. Μπορείς σε παρακαλώ όμως να στείλεις το link εγκατάστασης μέσα από το TWRP; Γιατί πήγα στο Recovery και το μόνο που βλέπω όταν πατάω το Install και επιλέγω το zip είναι εγκατάσταση. Δεν έχει επιλογή για Wipe Dalvik Cache!
-
Oι επιλογές αυτές ανήκουν στα wipes. Θα επιλέξεις Wipe->Advanved Wipe και εκεί θα επιλέξεις αυτά τα 2. Μετά θα σύρεις δεξιά τον slider κάτω που λέει Swipe to wipe.
Όταν τελειώσει θα επιστρέψεις να κάνεις το install.
ΠΡΟΣΟΧΗ στα data, να ΜΗΝ τα επιλέξεις, ούτε να βιαστείς στην πρώτη οθόνη και αντί για Advanced Wipe πας σε factory reset.