[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
-
@spithas Πήγαινε "Σχετικά με το τηλέφωνο" και πάτα μερικές φορές εκεί που λέει έκδοση kernel ν'ανοίξει το cit όπου θα κάνεις τεστ το led.
Αν σου γράψει ότι περνάει το τεστ, τότε το led είναι οκ, οπότε θα έλεγα να μπεις στο twrp, να κάνεις factory reset και να ξαναφλασάρεις τη rom.
Για να δούμε μήπως είναι bug της rom, θα μπορούσε κάποιος με το ίδιο κινητό (Mi 5) να μας πει αν λειτουργεί σε αυτόν ή όχι.Open-source is the future -
Ο/H spy123 έγραψε:
Παιδιά έχω στο mi3 stable GTV8. 0.2.0. Αν την αναβάθμισο στην ΧΤRV stable V8. 5.2.0 θα χάσω οποιαδήποτε data?
Έχεις πολύ παλιά ρομ , δυστυχώς θα χρειαστεί και wipe data με ότι αυτό συνεπάγεται. -
Ο/H spithas έγραψε:
nai einaiΟ/H 8@nos έγραψε:
@spithas Πήγαινε "Σχετικά με το τηλέφωνο" και πάτα μερικές φορές εκεί που λέει έκδοση kernel ν'ανοίξει το cit όπου θα κάνεις τεστ το led.
Αν σου γράψει ότι περνάει το τεστ, τότε το led είναι οκ, οπότε θα έλεγα να μπεις στο twrp, να κάνεις factory reset και να ξαναφλασάρεις τη rom.
Για να δούμε μήπως είναι bug της rom, θα μπορούσε κάποιος με το ίδιο κινητό (Mi 5) να μας πει αν λειτουργεί σε αυτόν ή όχι.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Winners find a way, losers find an excuse -
kai mena meta apo epanekinisi doulepse. Efxaristw gia to endiaferon.
-
Τέλεια φίλε!!Open-source is the future
-
Πάντως ρε παιδιά καλές οι dev δεν λέω, έχω και το μικρόβιο να το σκαλιζω το κινητό, αλλά σαν τις stable τελικά δεν έχει. Έβαλα σε santoni τη ελληνική και τουλάχιστον το θέμα της μπαταρίας που είναι το σημαντικότερο είναι σε άλλα επίπεδα.. Φόρτιση χτες το πρωί στις 09.00 και τώρα εχω ακόμα 44% μπαταρία. Με τη ίδια περίπου χρήση που έκανα και με τις dev, τρελή διαφορά. Μάλλον θα κάτσω εδώ μέχρι να βγει stable 9..
-
Αυτό είναι το ρίσκο της dev φίλε μου, κάτι φτιάχνει, κάτι χαλάει μέχρι να σταθεροποιηθεί και βγει η stableOpen-source is the future
-
@drivth
Κάνε το σταυρό σου να βγει αργότερα τότε γιατί όπως ξέρεις η stable έρχεται από την developer , οπότε δεν θα έχει κάποια διαφορά η μπαταρία της stable miui9 με την developer .. θεωρώ πάντως ότι θα διορθωθεί κι αυτό σιγα-σιγα .. -