[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Ήθελα να ήξερα στις ελληνικές stable o updater δουλεύει κανονικά, δλδ ψάχνει για κάποια αναβάθμιση?
-
Ο/H drivth έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά καλές οι dev δεν λέω, έχω και το μικρόβιο να το σκαλιζω το κινητό, αλλά σαν τις stable τελικά δεν έχει. Έβαλα σε santoni τη ελληνική και τουλάχιστον το θέμα της μπαταρίας που είναι το σημαντικότερο είναι σε άλλα επίπεδα.. Φόρτιση χτες το πρωί στις 09.00 και τώρα εχω ακόμα 44% μπαταρία. Με τη ίδια περίπου χρήση που έκανα και με τις dev, τρελή διαφορά. Μάλλον θα κάτσω εδώ μέχρι να βγει stable 9..
-
Ο/H jimbrav έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά καλές οι dev δεν λέω, έχω και το μικρόβιο να το σκαλιζω το κινητό, αλλά σαν τις stable τελικά δεν έχει. Έβαλα σε santoni τη ελληνική και τουλάχιστον το θέμα της μπαταρίας που είναι το σημαντικότερο είναι σε άλλα επίπεδα.. Φόρτιση χτες το πρωί στις 09.00 και τώρα εχω ακόμα 44% μπαταρία. Με τη ίδια περίπου χρήση που έκανα και με τις dev, τρελή διαφορά. Μάλλον θα κάτσω εδώ μέχρι να βγει stable 9..
-
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H jimbrav έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
-
Βγήκε προχθές (24/10) η V8.5.1.0.MALCNED για Redmi 3S/Prime/3X. Επομένως στο προσεχές διάστημα θα υπάρχει για τους φίλους με Redmi 3S η πολυπόθητη αναβάθμιση.
Προς την ομάδα που ασχολείται με τις ROM: Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να την βγάλετε. Δεν θα πάθουμε και τίποτα να περιμένουμε λίγο ακόμα. Δείτε την καλά, να αποφύγουμε τα μικροπροβληματάκια στην μετάφραση που έχει η V8.2.3.0 ([Ενημέρωση 6/8/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !) .
Σας ευχαριστώ για την δουλειά που κάνετε, παρέχοντας μας ολοκληρωμένες λύσεις για τα κινητά μας.
Με εκτίμηση. -
-
Σημαίνει ότι διορθώθηκαν κάποιες ασυμβατοτητεςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Ο/H roentgen έγραψε:
Γιατί δε βγαίνουν fastboot XTRV roms ώστε να κάνουμε εξαρχής clean install;
-
-