[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Είχα την 8.5.2 σε Redmi 4A χωρίς πρόβλημα. Περνάω την 8.5.3 και το τηλέφωνο άρχισε να κλείνει σε άσχετες στιγμές. Εγκαθιστώ την fastboot και στο καπάκι φλασάρω την Aroma. Συνεχίζουν τα προβλήματα, για να ακριβολογώ ή το τηλέφωνο θα παγώσει χωρίς λόγο και μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση ή κάποια τυχαία στιγμή θα το βρω κλειστό. Τι μπορεί να φταίει, ή τουλάχιστον πώς μπορώ να δω τι φταίει;
-
Βάλε πάλι fastboot και άστο λίγες μέρες έτσι να δεις αν θα συνεχίσει να σου κάνει τα ίδια...Open-source is the future
-
Παίδες ευχαριστώ από εμένα για την stable rom σε mido 4gb. Είναι πιο ελαφριά από την global stable, καλύτερη διαχείριση ραμ (έχω στάνταρ +400mb ram ελεύθερης σε σχέση με πριν) και καλύτερη μπαταρία. Και πλέον το ampere, με φορτιστή ugreen qualcomm 3.0 (που υποστηρίζει 5v/2a) και καλώδιο anker, δείχνει σταθερά 1850ma σε σχέση με πριν που ήταν 1640 max, οπότε θα έχω και λίγο γρηγορότερη φόρτιση. Είναι must η ρομ. Θέλω να δοκιμάσω και την 7.10.19 να συγκρίνω και μόνο για την πατέντα με την google camera και το hdr+, που παίζει μόνο σε nougat. Άντε με το καλό να βγει stable miui 9 από εσάς να δούμε και το nougat όπως πρέπει να είναι
=============== Νοε 1st 2017, 6:53pm ===============
Παιδιά έχω ένα bug σε mido (4gb ram). Δουλεύουν όλα ρολόι, αλλά η κάμερα όταν βάζω hdr και κάνω λήψη φωτο, κολλάει και μετά η εφαρμογή δεν αποκρίνεται. Πρέπει να κάνω force shutdown την εφαρμογή, καθαρισμό δεδομένων της κάμερας και επανεκκίνηση, αλλιώς κρασάρει η κάμερα κάθε φορά που την ανοίγω. Δοκίμασα wipe dalvik/art, cache από twrp αλλά δεν έκανε κάτι. Ξέρει κανείς τι παίζει;
Άκυρο, δικιά μου η βλακεία, είχα περάσει την 8.5.4 αντί για την 8.5.6! Πάμε πάλι να κατεβάζουμε εφαρμογές κλπ -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Βάλε πάλι fastboot και άστο λίγες μέρες έτσι να δεις αν θα συνεχίσει να σου κάνει τα ίδια...
-
-
Επέλεξε οποίο από τα 2 θέλεις να κάνεις flash μέσα από το twrp
-
Είναι για να κάνεις root το κινητό σου. Επιλέγεις ένα από τα δύο. Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό, πιθανόν και να μην το χρειάζεσαι
-
-
-
Ρωταω γιατι η μια ειναι LOL και η επομενη MM
-
@GioXrono
Σε kenzo το upgrade σε ΜΜ δεν έχει δυσκολίες. ..
Απλώς αλλάζεις το twrp.img με αυτό που θα βρεις στη τελευταία stable , μέσα στο ζιπ θα δεις ένα φάκελο recovery , πάρε το twrp.img από μέσα , άλλαξε το και φλασαρεις την τελευταία ΜΜ ....
Αν έχεις πρόβλημα με απλό update τότε θα χρειαστεί factory reset ..
Μετά το πέρασμα της ΜΜ θα πρέπει να τσεκαρεις τον bootloader και πιθανώς θα χρειαστεί ξεκλείδωμα , συνδέσου σε fastboot και άνοιξε το miunlock να ξεκλειδωσει. ..
Απο'κει και πέρα θα είσαι μια χαρά ..