Δεν εχω app τραπεζας ουτε τβ μονο το netflix δεν ξερω αν εχει θεμα..ολα οσα εχω ειναι facebook viber whatapp netflix instagram shazam youtube και της cosmote to what's up.θα εχω προβλημα με καποιο απο απο αυτα αν βαλω το magisk?
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Το Netflix μπλοκάρει πλέον Android smartphones με root
Λύνεται με το magisk αλλά δεν είναι απλά το βάζω κι έγινε, θέλει λίγο ψάξιμο....κοίτα εδώ.Open-source is the future -
Το σβηνω ετσι κ αλλιως δεν το θελω πλεον.κατα τα αλλα?
-
-
Ωραια θα διαβασω κ αλλο περι του θεματος κ αμα ειναι θα το περασω!σας ευχαριστω πολυ!
-
Παιδες... Redmi note 3 pro (kenzo) όλα καλά μέχρι που προσπάθησα να εγκαταστήσω την τελευταία stable xtrv 8.5.3 και ενώ έχω 8.5.2
Προσπάθησα να κάνω update μέσα από την εφατμογή, το κινητό ανοιξε σε 2 λεπτά...και δεν έγινε τίποτα!
Διαγράφηκε και το αρχείο της rom από το κινητο και απλά μετά δεν μου αναγνώριζε τις 2 sim μέχρι να ανοίξω το tray και να τις ξαναπεράσω...! Τι.να συνεβει? -
-
-
Κι αυτό δεν είναι περίεργο γιατί έπρεπε να φλασάρεις τη καινούργια μέσω twrp και όχι μέσω του updater
Σύνδεσε το κινητό με το pc σου και ξαναπέτα μέσα τη rom, μετά μπες στο twrp να τη φλασάρεις αφού κάνεις wipe τις cache (Cache και Dalvik/ART cache) και αν θες να κάνεις και factory reset πριν ακόμα καλύτερα
Εδώ οδηγός (κοίτα το τρόπο μ'εσω twrp) ==> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery)Open-source is the future -
Ο/H gkalen έγραψε:
@GioXrono
Θα κατεβάσεις τη τελευταία Ρομ ΜΜ για το kenzo ..
Μέσα στο ζιπ αφού το ξεζιπαρεις θα δεις ένα φάκελο recovery , θα πάρεις το twrp.img και θα το αλλάξεις από fastboot ..
Μετά θα φλασαρεις την καινούργια Ρομ ΜΜ από το νέο twrp ..
Για το πώς βάζεις twrp και πως κάνουμε έγκατασταση μπορείς να δεις κι εδώ .. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Εσύ πρέπει να αλλάξεις το twrp που έχεις τώρα με το twrp για ΜΜ και μετά έγκατασταση της Ρομ..
κλειδωνει μονο του και δεν μπανει στις ρυθμισεις!!!
εχω την ετυπωση οτι αυτη η ρομ ειναι ψιλομαπα!!!! -
-
Να κανω μια ηληθια ερωτηση?
αφου φτασαμε ως εδω και θα κανω Factory Reset να προσπαθησω να βαλω την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V9_XTRV_7.10.26 ? θα δουλεψει ? πρεπει να κανω κατι αλλο ?
η θελει παλι TWRP απο Fastboot παλι ?