Είναι μαϊμού rom δηλαδή unofficial rom και άμεση αλλαγή, κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα και δρομολόγησε για την αλλαγή της rom.
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Εβαλα μουσικη να παιξει και δεν κουνιοταν καμια μπαρα του dolby atmos.αλλα εβαλα ενα bluetooth ηχειο και κουνιονταν.αυτο σημαινει οτι δεν λειτουργει με τα ηχεια τα κανονικα?μονο με εξωτερικα μεσα?
-
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
Εβαλα μουσικη να παιξει και δεν κουνιοταν καμια μπαρα του dolby atmos.αλλα εβαλα ενα bluetooth ηχειο και κουνιονταν.αυτο σημαινει οτι δεν λειτουργει με τα ηχεια τα κανονικα?μονο με εξωτερικα μεσα?
Ηλίας -
@amavroudis
πέρασα την V9 Xtrv αλλα δεν μου έβγαλε επιλογές για limit ή πλήρης εγκατάσταση ούτε για να κάνω root !
με έβγαλε κατευθείαν στην οθόνη καλωσορίσματος με τις γνωστές γοογλε ρυθμίσεις wifi και τετοια.
τι έπαιξε ?
δεν έβαλε στο περιβάλλον της ROM. κατα την εγκατάσταση δλδ για να διαλέξωXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
-
αυτην εβαλα ειναι stable [Ενημέρωση 30/11/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
όσο για VIP δεν υπάρχει σάλιο, και εγω και η γυναίκα μου είμαστε άνεργοι . ευχαριστώ
αν βάλω την Dev θα εχι το script εγκατάστασης?Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Για τη συσκευή σου σε stable, δεν έχει βγει ακόμη arΩma, μόνο η απλή xtrv. Όταν θα βγει, θα μπορείς να τη βάλεις κανονικά μέσα από το twrp, άσχετα από τη συνδρομή ή όχι.
H vip συνδρομή είναι για OTA (αυτόματη αναβάθμιση).
Σε dev υπάρχει arΩma εαν θες να αναβαθμίσεις. Αλλά θα πρέπει να πάρεις backup, γιατι θα χρειαστεί factory reset. -
-
-
Ο/H dajannis έγραψε:
αυτην εβαλα ειναι stable [Ενημέρωση 30/11/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
όσο για VIP δεν υπάρχει σάλιο, και εγω και η γυναίκα μου είμαστε άνεργοι . ευχαριστώ
αν βάλω την Dev θα εχι το script εγκατάστασης?
Υπομονή φίλε μου , για όλους έχει ο Θεός , ευτυχώς που δεν μετριούνται όλα με χρήμα.
Και προσωπικά θα βοηθήσω όπου μπορώ ,ανεξαρτήτως vip ή απλού μέλους. -
καλημερα εκανα Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) τωρα κατεβαζω την τελευταια ελληνικη ρομ να την περασω με twrp που πρεπει να το αποθηξκευσω για να μην σβηστει με τα wipe που θα κανω στην αρχη , γιατι πριν την ειχα αφησει στο download και την εσβησε .
-
Ο/H bairaktaris έγραψε:
καλημερα εκανα Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) τωρα κατεβαζω την τελευταια ελληνικη ρομ να την περασω με twrp που πρεπει να το αποθηξκευσω για να μην σβηστει με τα wipe που θα κανω στην αρχη , γιατι πριν την ειχα αφησει στο download και την εσβησε .