Ναι το εχω δει. Αφου δεν μπαινει σε recovery ! Επισης εχω μια αλλη απορια. Επειδη λογικα εφοσον το φτιαξω θα του περασω την ελληνικη XTRV. Εχω ηδη approved unlocked σε δικο μου miui account. Γινεται να του το κανω unlock με το δικο μου account ;
Το κινητο brickare οσο ο φιλος μου ειναι στο εξωτερικο. Επιστρεφει τη τριτη γιαυτο ειπα θα το εχω τοτε στα χερια μου. Καναμε καποιες προσπαθειες μεσω skype - teamviewer
=============== Ιουν 13th 2017, 1:36am ===============
Λοιπον παιδια ακολουθησα τον οδηγο και επειδη δεν εμπαινε στο recovery πατησα volume up + volume down και μπηκε σε download mode και φλασαρα ολα καλα....ομως οταν κανω ρεσταρτ απλα κολλαει στο MI Logo και δεν εμφανιζεται το android logo.. τι κανουμε τωρα ; το κλαιμε ;
ξεκλειδωσε τον bootloader...τρέξε το miunlock tool με το κινητό σε fastboot mode...(δε θυμάμαι την περίπτωση σου, αλλά αυτό που περιγράφεις, εκεί παραπέμπει)...
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Απλα λεει failed και να μπω στο κινητο να δω μια ρυθμιση στα developer settings. Επισης σηναντησα και αλλο θεμα χτες, με την τελευταια εκδοση του MiFlash δεν μπορουσα να το φλασαρω ελεγε Read Hello Packet και σταματαγε μετα. Κατεβασα παλιοτερη εκδοση για να δουλεψει.
**UPDATE**
Βασικα στο unlock λεει Current account is not bound on this device.