Καλημέρα παιδιά, εχω παρατηρήσει ότι το κινητό μου έχει υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση σε ΜΒ όταν χρησιμοποιείς την εφαρμογή του facebook. Συνήθως 40-50ΜΒ την μέρα χωρίς να βλέπω βίντεο, ούτε να σχολιαζω, ούτε να τρέχουν τα βιντεο... Με απλό σκρολαρισμα και ένα δύο λινκ που ανοιξα να διαβάσω σήμερα από 690ΚΒ που είχε καταναλώσει έφτασε τα 8ΜΒ σε μισό λεπτό.....!!!!
Κατανάλωση δεδομενων
-
-
Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το Facebook lite και κάνε σύγκριση. Οι εικόνες μάλλον καταλαμβάνουν πολύ bandwidth. Δεν είμαι χρήστης του Facebook απλά μια γνώμη αναφέρω!
-
@George Kaggelaris δεν έχει καμία σχέση η έκδοση της εφαρμογής. Και μόνο το traffic όταν είσαι online για να σε κρατάει Updated (ποιοι είναι online, τι πόσταραν κλπ κλπ) φτάνει ...
-
ναι αλλά σε αλλες συσκευές που είχα δεν έπαιζε τέτοια κατανάλωση, ακόμα και φίλος με redmi note3 μου είπε ότι έχει υπερβολικά μικρότερη κατανάλωση...
-
Ο/H vasilis bouhlellis έγραψε:
αλλά σε αλλες συσκευές που είχα δεν έπαιζε τέτοια κατανάλωση
Ο/H vasilis bouhlellis έγραψε:
ακόμα και φίλος με redmi note3 μου είπε ότι έχει υπερβολικά μικρότερη κατανάλωση
Να σου πω το εξης απλό, εχεις 100 φίλους και εχω 1500. Σε ποιόν πιστεύεις θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο traffic απλά για να είναι ενημερος ποιοι φίλοι είναι online? -
Μπορείς να δοκιμάσεις 1-2 τρικ να δεις αν θα έχεις βελτίωση.
Το πρώτο είναι να απενεργοποιήσεις να παίζει τα video αυτόματα, δες εδώ πως και το δεύετερο αυτό που συστήνει το ίδιο το fb, σχετικά με το αν θα σου δείχνει τις φωτο ή όχι και αν ναι σε ποιά ανάλυση, δες εδώ.
Δεν τα έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά αφού έχεις θέμα μπορείς να τα ψάξεις. -
τα έχω δοκιμάσει, βελτιώθηκε μεν αλλά όχι ιδιαίτερα...
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τα Mb να ξέρεις φεύγουν όταν τα θεωρείς ''δεδομένα ''. . .
Εδώ δε μπορείς να δεις τι στο καλό σου τρώει τα Μb? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα