ιστορικό: είχα ένα redmi 3s (φυσικά με ελληνική ρομ από εδώ). φυσικά για να φτάσω να του βάλω ελληνική ρομ είχα ανοίξει κ ένα λογαριασμό mi. πρόσφατα άλλαξα κντ κ πήρα ένα redmi 4x (λέει ότι φοράει global stable, δείτε screenshot για περισσότερες ινφο). Τσέκαρα τον bootloader κ είδα ότι είναι κλειδωμένος. προσπαθώντας τώρα να ζητήσω άδεια για unlock με το mi unlock tool μου κάνει οκ το verifying device κ όταν φτάνει η σειρά του unlock σταματάει η διαδικασία κ μου λέει ότι "current account is not bound to this device". υποπτεύομαι ότι το account είναι συνδεδεμένο ακόμα με την προηγούμενη redmi 3s συσκευή. πώς το αλλάζω αυτό. μέσα από τα settings το νέου κντ πάω mi account>devices κ βλέπω ότι σαν current device έχει ένα redmi 4x. στο other devices είχε το redmi 3s το οποίο κ έσβησα χωρίς όμως να λύσει το "current account is not bound...". τι κάνω παιδιά?
Αδυναμία να ξεκλειδώσω το νέο μου redmi 4x από τον λογαριασμό που είχα συνδέσει ένα redmi 3s [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Πήγαινε στο i.mi.com, βγάλε την παλιά συσκευή, αν υπάρχει, κάνε find device τη νέα.
Επίσης στη νέα συσκευή μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το OEM Unlocking και να συνδέσεις το λογαριασμό σου στο Mi Unlock Status. -
ακολούθησα τις οδηγίες σου. στο mi account μου ήταν τελικά μόνο η νέα συσκευή. έλειπαν τα βήματα στα developer options της συσκευής. μάλλον δούλεψε γτ όταν δοκίμασα ξανά με το mi unlock tool μου έβγαλε νέο μνμ ότι Binding time is too short. Less than 72 hours. απότι καταλαβαίνω πρέπει να περάσουν 3 μέρες μετά από το binding της συσκευής που έκανα για να ανοίξει το δικαίωμα του unlock
-
-
αν δεν δουλέψει σε 3 μέρες θα δοκιμάσω με το παλιό unlock tool.
-
Μπορείς να δοκιμάσεις και τώρα. Γιατί να περιμένεις 3 ημέρες;
-
είχες τόσο δίκιο! why wait? κ μπίνγκο το κντ ξεκλειδώθηκε με τη βερσιον του unlock tool που παράθεσε η xiaomi-miui.gr/community/index.php/User/11756-fog/ !!!
Ευχαριστώ παιδιά. Case solved -
ευτυχώς που υπάρχει κ η xiaomi-miui.gr/community/index.php/User/11756-fog/ !!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες