Και πολύ ορθώς πράττεις. Για προχώρα το να δούμε τι θα γίνει.Ο/H billtox έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Σωστά δείχνουν όλα...τι windows έχεις ?
Οχι δεν εχω δοκιμάσει παλαιότερη fastboot,Ο/H BanditGR έγραψε:
Δοκίμασες να περάσεις καμιά παλαιότερη fastboot ? Αν σου βγάζει τα ίδια, μεγάλη πιθανότητα να φταίνε οι drivers.
τώρα κανω και αυτο:
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
μπας και εχει φάει κανα σκάλωμα σε κάνα driver
Redmi Note 4 Nikel - Κολλάει στο flash
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H billtox έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Σωστά δείχνουν όλα...τι windows έχεις ?
Ο/H BanditGR έγραψε:
Δοκίμασες να περάσεις καμιά παλαιότερη fastboot ? Αν σου βγάζει τα ίδια, μεγάλη πιθανότητα να φταίνε οι drivers.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
μπας και εχει φάει κανα σκάλωμα σε κάνα driver
Τα ιδια ακριβώς και παλι αναγνωρίζει κανονικά την συσκευή πετάει μια κόκκινη μπάρα και τέλος η κίτρινη όπως λέει στο οδηγό δεν την έχει εφμανισει πότε και μετά απο 12 δευτερόλεπτα αυτο το error -
δεν δοκιμάζεις και με την παλιά 8.0.4.0 ?
Θα την βρεις εδώ ---> MIUI 8 Global Stable ROM V8.0.4.0.MBFMIDG for Redmi Note 4 (MTK) - Released! - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum -
Επίσης δοκίμασε χωρίς να πατάς volume down όταν συνδέεις το τηλέφωνο με το USB, αφού πριν έχεις κλικάρει στο "Download".
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
δεν δοκιμάζεις και με την παλιά 8.0.4.0 ?
Θα την βρεις εδώ ---> MIUI 8 Global Stable ROM V8.0.4.0.MBFMIDG for Redmi Note 4 (MTK) - Released! - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum
Ο/H BanditGR έγραψε:
Επίσης δοκίμασε χωρίς να πατάς volume down όταν συνδέεις το τηλέφωνο με το USB, αφού πριν έχεις κλικάρει στο "Download".
Το εχω κάνει και με αυτόν τον τρόπο εκεί εχει μουλαρώσει
=============== Ιουν 7th 2017, 6:34pm ===============
Παιδια Μήπως είναι θέμα hardware και όχι software??? και τζάμπα παιδευόμαστε και ταλαιπωρώ και εσάς... -
Σε άλλη πόρτα USB στο PC δοκίμασες ? Με άλλο καλώδιο ?
-
Κάντε λίγο κράτη να τα μεταφέρω όλα σε νέο θέμα
-
Ο/H billtox έγραψε:
Γεια σας παιδιά, μια βοήθεια τη κάνω λάθος και μου εμφανίζει αυτό το error;;; τα έκανα ολα κατά γραμμα
-
Δεν έγινε τίποτα τελικά τα ίδια και με ποιο παλιά fastboot..... Και σε άλλο pc που δοκίμασα μήπως και ήταν θέμα απο εμένα το ίδιο error και εκεί...
Ε θα με σκάσει -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0