Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα με το Redmi Note 4 από τότε που το έχω αγοράσει και προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση το Viber δεν μου δέχεται τον κωδικό είτε μέσω από τηλέφωνο που παίρνουν είτε από μήνυμα συνέχεια μου λέει πώς είναι λάθος κωδικός. Μήπως έχετε καμιά ιδέα?
Viber sign in
-
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
-
Ορίστε φίλε
-
Αν μπορείς δοκίμασε να βρεις και να κατεβάσεις μία παλαιότερη έκδοση του viber
-
Μήπως το έχεις και σε άλλη συσκευή το Viber παράλληλα και δεν έχει γίνει αποσύνδεση από την άλλη συσκευή? Αλλιώς Πήγαινε μέσα στις ρυθμίσεις, εφαρμογές Κάνε εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και διαγραφή δεδομένων. Μετά απεγκατάσταση της εφαρμογής τελείως.
Και κατέβασε την εφαρμογή από το play store πάλι κ δοκίμασε.
Να μην ρωτήσω ότι έγραψες σωστά τον αριθμό του κινητού που προσπαθείς να ενεργοποιήσεις το Viber ε?Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Τα έχω δοκιμάσει ολα και πάλι τίποτα
-
Έχεις άλλο κινητό να το δοκιμάσεις εκεί αν λειτουργεί με τα δικά σου στοιχεία?
Μήπως έχει γίνει μπέρδεμα με τα dual apps και το viber?Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Δοκίμασες να το ενεργοποιήσεις και με χρήση wifi και με χρήση data;
Θα σου πρότεινα να το αφήσεις για λίγο. Έχω την εντύπωση οτι εάν το viber δώσει λάθος κωδικό 3 φορές, μπλοκάρει τον λογαριασμό για 12 ώρες.
edit:
Νάτο : Δες ΕΔΩ
" Multiple registrations. If you sent more than three (3) code requests, the system may block your account for 24 hours. If this is the case, uninstall and then reinstall Viber after 24 hours. Then, register your access code again"Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Το έχω δοκιμάσει και με wifi και με χρήση data. Όντως κλείδωσε γιατί δεν με αφήνει να μπω στην διαδικασία , θα δοκιμάσω ξανά αύριο και θα σας ενημερώσω παιδιά . Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0