Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Μετά από πολλές αναζητήσεις για ένα VFM κινητό και διαβάζοντας πολλλλλλλλλλλλλλεεεες σελίδες του φόρουμ κατέληξα στο τιμημένο Mi5 σε λευκό στα 64GB.Όλα καλά και πολύ ευχαριστημένος από επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα. Το πρώτο και βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με την οθόνη που ανάβει μόνη της. Έχει βρεθεί τι φταίει? Να τονίσω πως δεν θέλησα πολλά από το κινητό και δεν το rootαρα, πολύ κακώς όπως καταλαβαίνω τώρα. Το δεύτερο θέμα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με το ότι έβαλα μοτίβο αλλά το ξέχασα καθώς εδώ και δύο μήνες που το έχω δεν μου το ζήτησε ποτέ μέχρι που έτυχε να κλείσει, Δεν το θυμάμαι και νομίζω πως βάζω το σωστό αλλα κόλλησε. Το έχω συνδέσει με gmail αλλά δεν βλέπω κουμπί Forgot pattert? για να κάνω reset και μέσω find my phone δεν βγάζει επιλογή για να αλλάξω τον κωδικό. Τώρα μετά από αρκετές προσπάθειες με αφήνει να δοκιμάσω μία φορά κάθε 120 λεπτά. Τι θα προτείνατε δεδομένου ότι έχω αρχεία που θέλω να μην σβήσω? Υπάρχει περίπτωση να μην δέχεται το σωστό??
Συγνώμη αν κούρασα με το σεντόνι αλλά δεν μπορούσα πιο συνοπτικά + το άγχος μην χάσω τις φωτό
.
Συγνώμη αν κούρασα με το σεντόνι αλλά δεν μπορούσα πιο συνοπτικά + το άγχος μην χάσω τις φωτό