Διαφήμιση

Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor δεν τα βρισκω στο Xiaomi gateway.

• Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor δεν τα βρισκω στο Xiaomi gateway.

καλησπέρα!

εχω αγοράσει το
      Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway
      και ενω το Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor λένε οτι εχουν συνδεθεί δεν υπάρχουν στο μενου του Mi Home απο android
      (καπου εχω διαβάσει οτι υπάρχουν καποια προβλήματα με το Mi Home και το android αλλα δεν νομίζω να ειναι αυτο το προβλημα)

υποτίθεται οτι ειναι συμβατά μεταξύ τους.
      μηπως κάνω κάτι λάθος;

• τελικα ειναι θεμα λειτουργικου Android και οχι ασυμβατοτητας Aqara Temperature Humidity Sensor & Xiaomi Gateway..
      δυστυχως δοκιμασα στο δικο μου κινητο με android 6.1 και σε φιλου κινητο με android 7.0.1 και δεν λειτουργει..
      μεγαλη ηττα απο το ενα πολύ παλιο iPhone 4S με iOS 8.4 στο οποιο τα εμφανισε κανονικα!

οποτε προσοχή, αν γνωρίζει κάποιος τι μπορουμε να κανουμε για να λειτουργήσει σε Android ας ενημερώσει.
      ευχαριστω

το αναφέρει ενας σε review στο Gearbest.

Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor

Pros:
      Fast shipping, the item works as describe and easy to setup but there is some problem with mi home app on android but on ios is fine.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H auteur έγραψε:

τελικα ειναι θεμα λειτουργικου Android και οχι ασυμβατοτητας Aqara Temperature Humidity Sensor & Xiaomi Gateway..
      δυστυχως δοκιμασα στο δικο μου κινητο με android 6.1 και σε φιλου κινητο με android 7.0.1 και δεν λειτουργει..
      μεγαλη ηττα απο το ενα πολύ παλιο iPhone 4S με iOS 8.4 στο οποιο τα εμφανισε κανονικα!

οποτε προσοχή, αν γνωρίζει κάποιος τι μπορουμε να κανουμε για να λειτουργήσει σε Android ας ενημερώσει.
      ευχαριστω

το αναφέρει ενας σε review στο Gearbest.

Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor

Pros:
      Fast shipping, the item works as describe and easy to setup but there is some problem with mi home app on android but on ios is fine.
      Υπόψιν μιλάμε για διαφορετική εφαρμογή τότε, αφού δεν είναι android. Πάντως όπως σου έγραψα, εάν κάνεις decompile το Mi Home, μέσα η λέξη αυτή δεν υπάρχει, και κανονικά θα έπρεπε.
      Έψαξα μέσα στο Mi Market και έχει εφαμοργή για το Aqara -> Aqara-小米应用商店
      Δεν ξέρω εάν έχει αγγλικά.
    • @newsformobiles
      ευχαριστώ

το εγκατέστησα, η αρχική οθονη που σου ζηταει να κανεις account ειναι στα αγγλικά
      αλλα βαζωντας το νουμερο του κινητου μου και Greece, ειτε 0030 69.... ειτε +30 69....
      δεν στέλνει με sms το Auth code που σου ζηταει να βάλεις μεσα σε 60" για την δημιουργία account.
    • Ο/H auteur έγραψε:

@newsformobiles
      ευχαριστώ

το εγκατέστησα, η αρχική οθονη που σου ζηταει να κανεις account ειναι στα αγγλικά
      αλλα βαζωντας το νουμερο του κινητου μου και Greece, ειτε 0030 69.... ειτε +30 69....
      δεν στέλνει με sms το Auth code που σου ζηταει να βάλεις μεσα σε 60" για την δημιουργία account.
      Μπορείς και μέσω wechat, αρκεί να έχεις εκεί λογαριασμό, απ' ότι είδα
      https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.mm&hl=el
    • Διαφήμιση