πως συνέβη δηλαδη;ημουν οπως παντα συνδεδεμενος,πατησα πανω πανω το forum Που σε πεταει στο κεντρικο και οτι ειχε πανω ο browser ,αυτο και εκανα paste....
Θέμα ιδιωτικότητας του λογαριασμού
-
-
Το Session ID ενεργοποιείται αυτόματα από τα Cookies για να σας κάνει αυτόματο Login όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας.
Αν δεν έχετε για παράδειγμα κάνει login στο Forum και πάτε σε κάποιο από τα Links του Forum, θα δείτε πως στο τέλος του κάθε Link, σας προσθέτει το Session ID από τα Cookies ώστε με το που θα κάνετε κλικ πάνω στον σύνδεσμο, να σας συνδέσει αυτόματα χωρίς να είσαστε αναγκασμένοι να πάτε στην κονσόλα του Login.
Προσθέτει δλδ σε κάθε σύνδεσμο στο τέλος ένα αλφαριθμητικό τύπου &s=χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Αν κάνετε Copy λοιπόν όλο αυτό το Link χωρίς να αφαιρέσετε στο τέλος το &s=χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ είναι σαν να δίνετε τα κλειδιά σε άλλους να μπουν στον λογαριασμό σσς.
Για αυτό θέλει πολύ προσοχή...
Διαφορετικά θα πρέπει να μηδενίσουμε όλα τα Sessions και κάθε φορά που θα θέλετε να μπαίνετε στο φόρουμ, απαραίτητα να απαιτείται νέο login, ή να μειώσουμε στο ελάχιστο τον χρόνο που κάθε Session μπορεί να μείνει ενεργό. -
Στο φορουμ ειμαι συνεχεια συνδεδεμενος....ποτε δεν εχω δει αυτο το session id που λετε...τοσην ωρα εχω πατησει πολλους συνδεσμους ετσι απο περιεργεια και πουθενα δεν εχει κατι παραπανω....οπως και τωρα, ενω ημουν σε αλλο λινκ της σελιδας, πατησα το thread και τελειωνει το λινκ με post466381....τι να πω.απλα μου φαινεται περιεργο και παλυ καλα που με ειδοποιησαν να κατεβασω το λινκ απο το facebook.ηδη καποιος ειχε απαντησει σε μηνυμα που μου ειχανε στειλει...
-
Το επαναλαμβάνω, το Session alive το αλλάξαμε από μέρες σε 10 λεπτά.
Αν δλδ μέσα σε 10 λεπτά μείνετε αδρανείς στο φόρουμ συνδεδεμένοι χωρίς να κάνετε τίποτα, θα κλείσει το Session και θα πρέπει να κάνετε Login και να σας δώσει νέο μετά.
Οπότε και να το μοιράσετε από λάθος θα είναι άχρηστο... -
Όπως τις τράπεζες ένα πράγμα. Σωστοί!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Όπως τις τράπεζες ένα πράγμα. Σωστοί!
Με δοκιμές που κάναμε, διαπιστώσαμε πως ο χρόνος των 10 λεπτών ήταν πολύ μικρός, και θα σας πετούσε έξω από το Forum(Logout) αν για οποιαδήποτε λόγο δεν είχατε δραστηριότητα στο φόρουμ.
Έτσι ρυθμίσαμε το Session να λήγει στην 1 ώρα. -
-
ρε παιδια και αλλα site εχουνε αυτο το πραγμα, αλλα κανεις ενα copy paste δε μπαινει στο λογαριασμο σου ο αλλος.και στο κατω κατω που κολλαει με το ποση ωρα μενω ανενεργος στο pc Μου με το να μπει καποιος στο account μου;
-
Κάνε log off όταν βγαίνεις, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Όχι μόνο εδώ, και γενικότερα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H jimarios έγραψε:
ρε παιδια και αλλα site εχουνε αυτο το πραγμα, αλλα κανεις ενα copy paste δε μπαινει στο λογαριασμο σου ο αλλος.και στο κατω κατω που κολλαει με το ποση ωρα μενω ανενεργος στο pc Μου με το να μπει καποιος στο account μου;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H jimarios έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0