Διαφήμιση

Θέμα ιδιωτικότητας του λογαριασμού

• Και μέσα σε αυτές τις δύο ώρες μετά, όχι μόνο δεν είχα ανοιχτό το σαΐτ του φόρουμ, αλλά ούτε καν ανοιχτό το Pc... Για δώστε τώρα την απάντηση περί των 10 λεπτών και της μια ώρας, logout, session κλπ. Και ξανα ρωτάω. Γιατί 2 μέρες τώρα που μπαίνω και ψάχνω στο φόρουμ ένα σωρό πράγματα, δεν έχω δει ούτε μια φορά αυτό το νούμερο επάνω στη διεύθυνση που μου λέτε; ε;

Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @jimarios αν εξακολουθήσεις να λες απλά αυτά που θες να πείς, θα σου πω τα εξης

Το συμβάν έχει εξηγηθεί απο τον @MIUI_ART εδω -> Θέμα ιδιωτικότητας του λογαριασμού

Στο πόστ #15 έλεγες

Ο/H jimarios έγραψε:

Στο φορουμ ειμαι συνεχεια συνδεδεμενος
      και τωρα μου λες

Ο/H jimarios έγραψε:

Και μέσα σε αυτές τις δύο ώρες μετά, όχι μόνο δεν είχα ανοιχτό το σαΐτ του φόρουμ, αλλά ούτε καν ανοιχτό το Pc.

Τελικά τι έγινε?

Αλλα επέτρεψε μου να σου πω εγω τι έγινε..

Οντας συνδεδεμένος στο forum έκανες copy & paste live link (άραγε ποιό link? γιατί όταν σου ζητήθηκε δεν το έστειλες με ΠΜ στον @MIUI_ART?) και για κακή σου τύχη ακριβώς το δευτερόλεπτο που άλλαζε το Session ID σου.
      Με αποτέλεσμα να αντιγραφεί το Session ID. Ακόμα και να διέγραψες το link απο το FB ο αποδέκτης το είχε πατήσει ήδη. Και η ζημιά είχε γίνει ήδη.Το Session ηταν ανοικτό και σε άλλο υπολογιστή (εκτός του ελέγχου σου). Ακόμα και να δεχτώ ότι έκλεισες τον η/υ σου μετά, ο "φιλος" σου δεν εκλεισε τον δικό του οπότε το Session εξακολουθούσε να είναι ενεργό, απλά σε άλλο η/υ...

Επειδή όμως αυτό τράβηξε αρκετά αυτη είναι και η 1η και τελευταία προειδοποίηση.

ΣΤΑΜΑΤΑ να χρεώνεις το λάθος σου στους διαχειριστες αυτού του site. Ειδικά αφού έχουν κοινοποιήσει σε ολους τις διορθωτικές ενέργειες που έχουν ήδη κάνει.
    • @Bodai δεν λεω απλα για να λεω, απλα δεν μου εχει δωσει κανεις απαντηση κατανοητη σε αυτα που ρωταω...
      λεγοντας οτι ειμαι συνεχεια συνδεδεμενος δεν εννοω οτι εχω ολη μερα το pc ανοιχτο και με την σελιδα του φορουμ ανοιχτη.αυτο ουτε εσεις δε το κανετε(πιστευω).εννοω οτι δεν κανω Login logout ποτε.δε ξερω καν τι ειναι το live link. το link που εκανα copy paste ηταν αυτο που σου βγαζει οταν πατησεις πανω πανω το φορουμ αναμεσα στην αρχικη σελιδα και στο reviews.με λιγα λογια το xiaomi........boardlist και το εβαλα στο facebook σε ομαδα ελληνικη xiaomi για να το δει ο κοσμος και να μπει μεσα για να βοηθηθει σε οτι χρειαστει και οχι δινει χρηματα σε κομπογιανητες χωρις μαγαζια που τους πουλαει φουμαρα για να τους παρει εικοσαρικο για μια ρομ....τεσπα ξερω για την βοηθεια εδω μεσα ποσο καλη ειναι και ποσο με εχουν βοηθησει, αλλα στη προκειμενη περιπτωση βλεπω οτι το θεμα απλα το ξεπεταξατε ολοι σας...αυτο λοιπον το λινκ που σου ειπα πιο πανω αφου μου ζητηθηκε οπως ειπες,το εστειλα στον miui art οπου δε μπορεσε να μπει στο account mou. για ποιο δευτερολεπτο μιλαμε; ολη μερα δεν ειχα ανοιξει το φορουμ, μπηκα χωρις login πατησα καπακια copy εκλεισα browser με το φορουμ εκανα paste,και μετα εκλεισα το pc. το λινκ το εχβησα μετα απο κανα 2ωρο που με ειδοποιησαν και μεσα απο εδω αλλα και μεσα στο facebook.οπου εδω μεσα σε μηνυμα που μου εστειλαν καποιος αλλος ειχε γραψει απαντηση για μενα...απο δω και περα δηλαδη τι θα γινει; υπαρχει παλι θεμα με το λινκ που μοιραστηκα και να μπορει να μπει καποιος μια μερα μετα το συμβαν;αυτο το session id που βγαζει πανω στη γραμμη του browser καθε ποτε την βγαζει;

=============== Ιουν 10th 2017, 3:13pm ===============
      17 λεπτα περασαν απο τοτε που εγραψα το παραπανω μηνυμα....απο τοτε και για 17 λεπτα ακομα ημουν αδρανης στο φορουμ.πατησα λοιπον να παω στις συνομιλιες μου και ποτε δε μου ζητησε να κανω παλι Login λογω αδρανειας....γιατι;

=============== Ιουν 10th 2017, 3:36pm ===============
      20 λεπτα αδρανεια στο φορουμ με ανοιχτο τον browser και σερφαρισμα σε αλλες καρτελες και το site δεν εκανε ληξη ουτε ζητησε παλι login... τελικα τι παιζει;
    • Διαφήμιση
    • Μην ανησυχείς βρε...
      Τσάμπα αγχώνεσαι, καθώς τον χρόνο τον έχουμε ρυθμίσει στα 3600 Sec (1 ώρα) ανά Session.
      Εκτός αυτού έχουμε ενεργοποιήσει και το IP Validation, και έτσι αν τώρα 1/1.000.000 εμφανίσει το Session ID σου και το δώσεις από λάθος, δεν θα μπορούν να συνδεθούν καθώς θα πρέπει να έχουν και την ίδια IP που έχεις εσύ, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Μην ανησυχείς βρε...
      Τσάμπα αγχώνεσαι, καθώς τον χρόνο τον έχουμε ρυθμίσει στα 3600 Sec (1 ώρα) ανά Session.
      Εκτός αυτού έχουμε ενεργοποιήσει και το IP Validation, και έτσι αν τώρα 1/1.000.000 εμφανίσει το Session ID σου και το δώσεις από λάθος, δεν θα μπορούν να συνδεθούν καθώς θα πρέπει να έχουν και την ίδια IP που έχεις εσύ, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα. :D

Ωραία... Οπότε το δεκάλεπτο το ξεχνάω και αν πάλι είμαι γκαντέμης, ίσως κάποια στιγμή να κάνω κανένα share και μετά να μπουν στο account μου πάλι... με ότι έχει γίνει δεν έχω κίνδυνο υποθέτω και όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ!

Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

=============== Ιουν 11th 2017, 10:29am ===============
      ρε παιδια και @MIUI_ART γκαντεμης πολυ τελικα; ανοιξα την υποστηριξη απο gearbest και 144-Υποστήριξη-από-το-GearBest/?s=afaa537acc914abd2185530a081f.................κλπ κλπ! δηλαδη αν το εκανα share παλι θα εμπαινε καποιος στο account μου.μηπως εχει να κανει τιποτα με το pc μου ή αν επεσα δυο φορες στο 1/1000000 να παω να ριξω κανα τζοκερ και σημερα και αν το πιασω να τους κανω ολους VIP για ενα χρονο; :lol: :lol: :lol:
    • Βρε φίλε Jim, φιλικά πάντα, δεν είμαστε σχολή ΙΤ εδώ να σου κάνουμε σεμινάριο για το πως δουλεύει ένα session, αν και τα παιδιά κάνανε φιλότιμες προσπάθειες να σου δώσουν να καταλάβεις. Αν θέλεις να ακούσεις αυτό που σου λέω, σε οτιδήποτε κάνεις σε οποιοδήποτε φόρουμ και ιστοσελίδα, ΠΡΟΣΕΧΕ πολύ τι κάνεις share και πάντα κάνε log off όταν τελειώνεις την δουλειά σου ΕΙΔΙΚΑ αν χρησιμοποιείς κοινόχρηστο υπολογιστή.

Επιπλέον και για να νιώθεις και ποιό ασφαλής, όταν κάνεις share κάποια links από το MIUI Hellas, αυτό μπορείς να το κάνεις και ενώ είσαι αποσυνδεμένος από τον λογαριασμό σου, όλα σχεδόν τα νήματα και άρθρα είναι προσβάσιμα... :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση