καλησπερα.. προσφατα μου εδωσε ένας φίλος ενα xiaomi redmi 4 prime το οποιο ειχε κολλήσει στο logo.. δοκιμασα τα παντα στο internet.. δεν μπορω με τιποτα να το βαλλω σε edl mode.. πηρα ακομα και deep flash cable.. τιποτα.. εχω διαβασει οτι site και εχω δει οτι βιντεο κυκλοφορει.. αν καποιος μπορεσει να βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδαιτερα..
redmi 4 prime bricked Solved thanks Nas [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
-
βρισκομαι κυπρο.. ξερω ειναι δυσκολο.. αλλα δεν ειναι η 1η φορα που flasharw..οποιαδηποτε βοήθεια ευπροσδεκτη!
-
Βάλε ένα team viewer και στείλε μου σε πμ ID και pass να το δούμε μαζί
-
πως θα το κανω αυτο?
-
Βάλε αυτό στον υπολογιστή ---> ?pid=google.tv_epbmm.s.el&gclid=CjwKEAjwjunJBRDzl6iCpoKS4G0SJACJAx-VenH5rL-rc6JvkoFrRjtI7AikjhXcocwqM5-hIhkYixoCSSzw_wcB
=============== Ιουν 9th 2017, 7:37pm ===============
Καλό θα ήταν να κάνεις πρώτα και τις επιλογές 1 & 3 και από αυτό ----> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 -
καλημερα.. να ευχαριστήσω δημοσια τον φιλο Nas για την προθυμία του και την βοηθεια του.. τελικα χθες δοκιμασαμε τα παντα σε το pc μου με windows 7 και καταληξαμε οτι ειχε θεμα το pc με drivers.. σημερα θα δοκιμασω σε laptop με windows 8 να δουμε..Ελπιζω να καταφερω κατι.. αν υπαρχει καποια συμβουλη καλοδεχουμενη...
-
Καλημέρα, δοκίμασε με το κινέζικο mi pc suite μήπως μπορέσεις να περάσεις μία recovery rom ή fastboot rom
-
Το αναγνωρισε στο κινεζικο mi pc suite.. οταν ριχνω τη ρομ εκει που θελει καποια δευτερόλεπτα να την ελεγξει βγαζει σφαλμα..Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω!
-
Πέρασε χειροκίνητα την fastboot rom Καρντάση, ανέβασε και μια foto να δούμε πως το αναγνωρίζει το Κινέζικο.
-
συνεχιζω για το στοιχειωμένο redmi 4 pro... ενω ολοκληρωθηκε η διαδικασια με το κινέζικο mi pc suite και περιμενα 2 ωρες να bootarei δεν το εκανε... τι να κανω τωρα?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0