[XTRV-7.6.8/10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
- προσωπικα με.την τελευταία το κινητό πετάει σε όλους τους τομείς. Έχω όμως απορία. Αυτό που εμφανίζει την εικόνα της miui9 στο χώρο της αναβάθμισης είναι λογικό?
- Ερώτηση. Screenschot πως ανεβάζω ρε παιδιά;
- προσωπικα με.την τελευταία το κινητό πετάει σε όλους τους τομείς. Έχω όμως απορία. Αυτό που εμφανίζει την εικόνα της miui9 στο χώρο της αναβάθμισης είναι λογικό?
-
Καλησπέρα, έκανα Full wipe (dalvik, cache, data, system, internal) και ενώ περνάω κανονικά την ROM από TWRP, δε μου bootarei ποτέ. Γνωρίζει κανείς γιατί ?
Παρένθεση [ROM][MODS] Masik Z (V2) Aroma Installer, Multilang, Multi DPI, Stable την περνάω κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα !! -
σε redmi note 2 prime πως παει την εχει δοκιμασει κανεις? ειμαι στην 6.11.3 gtv. πρεπει να περασω απο καποια αλλη για να φτασω εδω? χρειαζεται και wipe data?
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Bazilepap έγραψε:
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@Bazilepap την άλλη φορά που θα κάνεις Wipe System κάντο για καλό και για κακο ..
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Bazilepap έγραψε:
Ευχαριστώ για το tip φίλε @Bodai από ότι φαίνεται δούλεψε !! -
Ο/H varitimos84 έγραψε:
Απο θερμοκρασιες πως σας παει παιδια? Χωρις να παιζω παχνιδια η να το εχω στην φορτιση... Απλο σερφαρισμα στο chrome κ chat στο messenger, μιλαμε εχουν ψηθει τα χερια μ.... στις ρομ των τελευταιων 2 μηνων εχει εμφανιστει το προβλημα.. αλλα στις τελευταιες 2 τα πράγματα χειροτερεψαν
-
Καλησπέρα στα παιδιά. Επειδή λοιπόν δεν είμουνα ευχαριστημένος να συνδέω το Redmi Pro με την τηλεόραση μέσω Wi-Fi με την έκδοση X.T.R.V. 7.5.18 , αφού είχαν κυκλοφορίσει οι νέες και πολύ καλύτερες 7.6.10 , στη οποία δεν μπορούσα να έχω την λειτουργία με την τηλεόραση , είπα να βάλω ΄χερι στο τηλέφωνο, μήπως και εγκαθιστώντας την νέα απο αρχική εγκατάσταση ανταποκριθεί σε αυτή την λειτουργία. Προχώρησα λοιπόν στην λύση και έκανα Full wipe (dalvik, cache, data, system, ). Στην συνέχεια έκανα reboot σε recovery, αλλά το τηλέφωνο έμεινε κολημένο με το σήμα Mi, και δεν μπορώ να το βάλω ούτε σε fastboot mode, για να κάνω εγκατάσταση. Κάποια καθοδήγηση , οδηγία , βοήθεια;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0