@jimarios
Δε θες factory reset ..
Βάλε supersu , υπάρχουν κάποια θέματα με το magisk ανάλογα τη συσκευή..
Δε θες factory reset ..
Βάλε supersu , υπάρχουν κάποια θέματα με το magisk ανάλογα τη συσκευή..
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλα ναι δε λέω ίσως έχεις δίκιο αλλά εγώ εδώ και 1,5 χρόνο χρησιμοποιώ αυτό και με έχει βολέψει άπειρα.Ο/H BanditGR έγραψε:
Ποιος χρησιμοποιεί ρε παιδιά το music της Xiaomi ? Βάλε εκεί το VLC (ή μία από τις εκατοντάδες άλλες παρόμοιες εφαρμογές) από το Play Store να βρεις την υγειά σου.
Άρα τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Επίσης κάτι που ξέχασα να πω και με παραξένευσε είναι ότι μέσω του Factory Data Reset στις ρυθμίσεις του κινητού, freeze-αρε και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά αναγκάστηκα να κάνω FR μέσω του Recovery. Μήπως φταίει κάτι σε σχέση με αυτό; Και μετά από όλα αυτά παρατήρησα ότι στο Android/data και Android/obb είχαν παραμείνει αρχεία παλιά, άρα κάτι δεν πήγε καλά. Τι μπορώ να κάνω τώρα για να γίνει ένα "καθάρισμα" ολικό και να μπει εξ' αρχής η 7.6.8;Ο/H gkalen έγραψε:
@narutog7
Το πρόβλημα είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με την εγκατάσταση .. έπρεπε να υπήρχαν οι εφαρμογές όλες στη θέση τους ..
Όλα αυτά μαζί δείχνουν πίθανό πρόβλημα. Στο F.R. μήπως άρχισες να παίρνεις κόκκινα μυνηματα??Ο/H narutog7 έγραψε:
Μήπως φταίει κάτι σε σχέση με αυτό;
Μολις τωρα εβαλα και εγω την ρομ του Redmi 2 FDD στο προ που εχω(απλα εχω αλλο νουμερο και παιρνει αλλη ρομ) και δεν εχω θεμα.μουσικη υπαρχει και Playstore επισης....Ο/H narutog7 έγραψε:
Καλησπέρα.
Πέρασα XTRV 7.6.8 Developer ROM σε Redmi 2 TD απλά δεν έχω το Music App. Πως γίνεται να το βάλουμε; Επίσης, πρόσεξα ότι δεν υπάρχει Google Play Store. Μπήκα opengapps.org και κατέβασα Platform ARM, Android 5.1, Variant pico(θέλω απλά να λειτουργεί χωρίς περαιτέρω εφαρμογές). Είναι σωστό να το κάνω έτσι ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Αν ναι, πως κάνω την εγκατάσταση με αυτό τον τρόπο; Επειδή ειναι σε zip και όχι apk.
@gkalen Εννοείς στο recovery mode όταν έκανα το FR; Αν ναι, δεν το πρόσεχα όσο γινόταν. Τριγυρνούσα στο σπίτι. Αν εννοείς όμως για το FR εντός ρυθμίσεων του κινητού, συμβαίνει ένα 5-10λεπτο freeze και μετα κάνει boot κανονικά χωρίς να αλλάξει τίποτα. Τα αρχεία όπως ήταν όλα μέσα υπάρχουν.Ο/H Bodai έγραψε:
Όλα αυτά μαζί δείχνουν πίθανό πρόβλημα. Στο F.R. μήπως άρχισες να παίρνεις κόκκινα μυνηματα??